17 Nisan Survivor kim elendi? Yaman mı gitti?

17 Nisan Survivor kim elendi? Yaman mı gitti?
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı tüm hızla devam ederken yarışmanın takipçileri dün akşam 17 Nisan 2024 Survivor Kim elendi merakla araştırıyor. İşte Survivor'da Yaman mı Batuhan mı yoksa Özgür mü gitti?

Survivor All Star 2024'te heyecan dorukta! Birleşme partisi öncesi son eleme heyecanı yaşandı ve adaya veda eden isim belli oldu. Mavi ve kırmızı takımdan dört yarışmacı, kıyasıya mücadele ettiği eleme gecesinde performanslarıyla nefes kesti. Peki, 17 Nisan 2024 Survivor'a kim veda etti? Dün akşam Survivor kim elendi Yaman mı Özgür mü Batuhan mı elendi, gitti? İşte merak edilen detaylar...

Eleme Adayları

Survivor All Star'da bu akşam dört yarışmacı, adada kalabilmek için tüm güçlerini ortaya koydu. Mavi takımdan Yaman ve Batuhan, kırmızı takımdan ise Özgür ve Yunus Emre, eleme potasında karşı karşıya geldi.

Eleme Düellosu Eşleşmeleri

Eleme gecesinde ilk olarak Yaman ve Yunus Emre düelloda karşı karşıya geldi. Yunus Emre 5-1 skorla yamanla yenerek adada kalmayı garantiledi. Ardından Özgür ve Batuhan arasındaki mücadele izleyicilere heyecan dolu anlar yaşattı. Yarı finalde ise eşleşmelerde kazanan yarışmacılar adada kalmayı garantiledi. Kaybedenler ise finalde bir kez daha mücadele ederek adaya veda etmemek için ter döktü.

Survivor Kim Elendi

Survivor All Star 2024'te 17 Nisan tarihli eleme gecesinde final düellosunda karşı karşıya gelen Yaman ve Özgür arasında bir yarışmacı birleşme partisi öncesi elenerek adaya veda etti. Survivor kim elendi, kim gitti sorusunun yanıtı birazdan haber içeriğinde yer alacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.