Ağrı'da okullar tatil sonrası yeniden açılıyor

Ağrı'da okullar tatil sonrası yeniden açılıyor
Ağrı'da Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre ara tatil dönemi sona eriyor ve 15 Nisan 2024 Pazartesi günü tüm il genelinde okullar yeniden açılıyor.

Heyecanlı bir bekleyişin ardından Ağrı'da Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023-2024 eğitim öğretim yılı takvimine göre ara tatil dönemi sona eriyor ve 15 Nisan 2024 Pazartesi günü tüm il genelinde okullar yeniden açılıyor.

Uzun bir aradan sonra öğrencilerini kucaklamak için sabırsızlanan öğretmenler, kaldıkları yerden eğitime devam etmek için hazırlar. Yarınki ilk ders ziliyle birlikte Ağrı'daki tüm okullarda yeni bir eğitim dönemi başlayacak.

Tatilin bitmesi ve yeni eğitim döneminin başlamasıyla birlikte Ağrı'daki öğrenciler de büyük bir heyecan yaşıyor. Okullarına kavuşmayı, öğretmenlerini ve arkadaşlarını tekrar görmeyi sabırsızlıkla bekleyen öğrenciler, yeni eğitim yılında da başarıyla eğitim görmek için istekliler.

Öğretmenler de yeni eğitim dönemine başlamak için hazırlar. Uzun bir aradan sonra öğrencilerini tekrar görmenin heyecanını yaşayan öğretmenler, yeni eğitim yılında da özveriyle çalışmalarını sürdüreceklerini belirtiyorlar.

20240414-200040.jpg

Kaynak:Erdal Uçar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.