Yalan Dizisi yakında başlıyor! Detaylar belli oldu

Yalan Dizisi yakında başlıyor! Detaylar belli oldu
Kanal D ekranlarında soluk soluğa izlenecek bir dizi daha geliyor! Peki Yalan dizisinin oyuncuları kimlerdir?, Yalan dizisinin konusu nedir?, Yalan dizisinin yayın tarihi ne zamandır?

Kanal D ekranlarında soluk soluğa izlenecek bir dizi daha geliyor! Süreç Film imzası taşıyan ve başrollerini Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman'ın paylaştığı "Yalan" dizisinin ilk fragmanı izleyicilerle buluştu. Yapılan duyurularla merak uyandıran yapım, seyircileri ekran başına kilitlemeye hazırlanıyor.

Yalan dizisinin konusu nedir?

Yalan dizisi, Melike karakterinin yaşadığı zorlu mücadeleyi odak noktasına alıyor. Yıllarca hapis cezası yatan Melike, bir yalanın pençesine düşer ve bu yalanın bedelini ağır bir şekilde öder. Hapisten çıktığında ise büyük bir sırla yüzleşir. İzleyiciler, Melike'nin bu sırla olan mücadelesini ekran başında soluksuz izleyecekler.

Yalan dizisinin oyuncuları kimlerdir?

Yalan dizisinin başrollerini üstlenen Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman'a, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Eylül Tumbar, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören ve Zeynep Eronat gibi deneyimli isimler eşlik ediyor. İzleyiciler, bu usta kadronun performansıyla ekrana gelecek dizinin heyecan verici atmosferine hazır olmalı!

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.