Ağrı 1970 Spor kader maçına çıkıyor

Ağrı 1970 Spor kader maçına çıkıyor
Ağrı 1970 Spor, hafta sonu evinde deplasmanda karşılaşacağı Kuşadasıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 2. Lig umutlarını koruyan temsilcimiz, bu maçı alırsa play off müsabakaları için büyük bir şans elde edecek.

Ağrı 1970 Spor, hafta sonu evinde deplasmanda karşılaşacağı Kuşadasıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Pazar günü Vali Lütfü Yiğenoğlu Stadı’nda konuk ettiği Darıca Gençlerbirliği Spor karşısında bulduğu tek golle 3 puanın sahibi olan Ağrı 1970 Spor oyuncuları, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı Kuşadasıspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Mutlak galibiyet parolasıyla maça çıkmaya hazırlanan Ağrı 1970 Spor, play-off şansını sürdürmek istiyor.

tes.jpg

Tesislerinde teknik heyet gözetiminde idman yapan sporculara taraftarlar da destek verdi. Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan taraftarlar, takımlarına moral vermek için idmana geldiklerini söyleyerek, “Cumartesi günü bizim için kritik Kuşadasıspor maçı var. Takımımıza güveniyoruz ve bu maçı alacağımıza yürekten inanıyoruz. Sporcularımızın da moral ve motivasyonları gayet yerindedir. Kuşadasıspor maçını kazanarak play-off şansımızı sürdürmek istiyoruz” dediler.

tes1.jpg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.