Ağrı'da 49. Turizm Haftası etkinlikleri fotoğraf sergisiyle renklendi
Ağrı'da 49. Turizm Haftası, geniş katılımlı etkinliklerle kutlandı. Programda fotoğraf sergisi açılışı yapılırken, Vali Mustafa Koç ilin turizm potansiyeline vurgu yaptı.
Vali Mustafa Koç, açılış töreninde yaptığı konuşmada Ağrı’nın sahip olduğu tarihi ve kültürel mirasın önemine vurgu yaptı:
“Ağrı, tarihi ve kültürel değerleriyle zengin bir şehir. Bu değerlerin yerli ve yabancı turistler tarafından daha çok tanınması için çeşitli projeler yürütüyoruz. Başta İshak Paşa Sarayı olmak üzere, ilimizde çok sayıda ziyaret edilmesi gereken eser var. Biz de bu yapıları ön plana çıkarmak ve farkındalık oluşturmak adına elimizden geleni yapıyoruz. Turizm Haftası vesilesiyle bu zenginlikleri tekrar gündeme getiriyoruz. Hayırlı, kutlu olsun diyorum.”
Bakmadan Geçme





