Ağrı İl Özel İdaresi'nden Köylere Yeni İçme Suyu Hattı

Ağrı İl Özel İdaresi'nden Köylere Yeni İçme Suyu Hattı
Ağrı İl Özel İdaresi, kırsal bölgelerde su sorunlarını çözmek için yürüttüğü çalışmalarla köylerin su ihtiyacını gidermeye devam ediyor.

Ağrı İl Özel İdaresi, kırsal bölgelerde su sorunlarını çözmek için yürüttüğü çalışmalarla köylerin su ihtiyacını gidermeye devam ediyor. Bu kapsamda Hamur ilçesine bağlı Erdoğan köyüne yeni bir içme suyu hattı yapılarak köyün su sorunu çözüme kavuşturuldu.

Ağrı İl Özel İdaresi, kırsal bölgelerde su sorunu yaşayan köylerde altyapıyı güçlendirmek amacıyla projeler yürütüyor. Bu projeler kapsamında Erdoğan köyüne de yeni bir içme suyu hattı inşa edildi. İl Özel İdaresi yetkilileri, köylere içme suyu sağlama çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, “Köylerimizin su sorunlarını birer birer çözüyoruz. Hamur ilçemize bağlı Erdoğan köyünde yeni içme suyu hattı yapımını tamamladık. Köyümüze hayırlı olsun” dediler.

su2.jpeg

Ağrı İl Özel İdaresi olarak yürüttükleri su projelerinin Erdoğan köyüyle sınırlı kalmayacağını da vurgulayan yetkililer, “Ağrı’nın farklı bölgelerinde de benzer projeler hayata geçirilerek köylerin su ihtiyacını karşılamaya devam edeceğiz. Bu projeler, bölgedeki yaşam kalitesini yükseltecek ve halkın günlük ihtiyaçlarını kolaylaştıracak. Erdoğan köyüne yapılan yeni içme suyu hattı, köy sakinlerine rahat bir nefes aldırdı” diye konuştular.

su3.jpeg

Erdoğan köyü sakinleri, uzun süredir yaşadıkları su sorunlarının çözülmesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Köyde yapılan yeni içme suyu hattıyla birlikte evlerine temiz ve kesintisiz suyun ulaşacağını belirten köylüler, Ağrı İl Özel İdaresi’ne teşekkür ettiler.

su1.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.