Ağrı Kızılay çocukları sevindirdi

Ağrı Kızılay çocukları sevindirdi
Her yıl farklı sürprizlerle çocuklarla olan Kızılay Ağrı Şubesi Kurban Bayramı öncesi çocuklara bayramlık kıyafet alarak yüzlerini güldürdü.

er yıl farklı sürprizlerle çocuklarla olan Kızılay Ağrı Şubesi Kurban Bayramı öncesi çocuklara bayramlık kıyafet alarak yüzlerini güldürdü.

Kurban Bayramına sayılı günler kala bayramlık kıyafet alamayan çocukları belirleyen Kızılay Ağrı Şubesi, bu çocuklara sürpriz yaparak evlerinden alıp mağazaya götürdü. Kızılay gönüllülerinin eşlik ettiği çocuklara en güzel kıyafetler alınırken, çocuklar kıyafetlerini kendileri belirledi.

kad1.jpeg

Her Bayramda olduğu gibi bu bayramda çocukların neşesine ortak olan Kızılay, bağışçıların destekleri ile çocukların bayramlıklarını aldı.

Kızılay Gönüllüleri ile birlikte sabah erken saatte mağazaya gelen çocuklar, Gönüllü abla ve abileri tarafından giydirildi.

Konu ile ilgili Karaköse Haber’e açıklamalarda bulunan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı " Her Bayram olduğu gibi bu Bayramda çocuklarımızın neşesine, mutluluğuna ortak olduk. İlimizde ki yetim çocuklarımızı mağazaya getirerek Bayramlık kıyafetlerini hediye ettik. 100 çocuğumuz bağışçılarımızın destekleri ile mutlu oldu. Bayram demek çocuk demek, onların gülen yüzü demek". dedi.

kad2.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum