Ağrı Valisi'nden velilere önemli mesaj

Ağrı Valisi'nden velilere önemli mesaj
Ağrı Valisi Mustafa Koç, “Okullarımızın açılmasıyla birlikte, kolluk kuvvetlerimiz tarafından okul güvenliği denetimlerimiz artarak devam etmektedir" dedi.

Ağrı Valisi Mustafa Koç, 2024 yılı Ağustos ayı içerisinde 112 bakkal ve büfe, 12 internet cafe ve 32 parkın denetlendiğini söyledi.

Ağrı Valiliği toplantı salonunda asayiş ve güvenlik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Düzenlenen toplantıda İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Fatih Cemal Kiper, ve İl Emniyet Müdürü Yılmaz İpar ile birlikte kentteki güvenlik konuları hakkında bilgi aktaran Vali Mustafa Koç; asayiş, terör, kaçakçılık ve organize suçlar, göçmen kaçakçılığı, siber ile trafik konularında ağustos ayında yürütülen çalışmalara ait bilgileri paylaştı. Okul servis ve güvenliğiyle ilgili bilgiler veren Vali Koç, “Okullarımızın açılmasıyla birlikte, kolluk kuvvetlerimiz tarafından okul güvenliği denetimlerimiz artarak devam etmektedir. Bu denetimler hem öğrencilerimizin hem de eğitim kurumlarımızın güvenliğini sağlamak amacıyla titizlikle yürütülmektedir. Kolluk kuvvetlerimizin amacı, okulların çevresinde güvenli bir ortam oluşturmak ve olası güvenlik sorunlarının önüne geçmektir. Bu kapsamda 2024 ağustos ayı içerisinde; 112 bakkal ve büfe, 12 internet cafe ve 32 park denetlenmiştir. Bu denetimlerimiz eğitim-öğretim dönemi süresince aralıksız devam edecektir. Hiçbir velimiz, çocuğunu evden okula gönderirken gözü arkada kalmayacak” dedi.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum