Ağrı’da altı iş hanı üstü mezbele

Ağrı’da altı iş hanı üstü mezbele
Ağrı’nın en büyük iş merkezi olan Belediye İş Merkezi üst katlarını görenler hem korkuyor, hem şaşırıyorlar.

Ağrı’nın en büyük iş merkezi olan Belediye İş Merkezi üst katlarını görenler hem korkuyor, hem şaşırıyorlar.

Ağrı’da 1998 yılında yapılan ve dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen Ağrı Belediye İş Merkezi, gün be gün kötüye gitmeye devam ediyor. 8 katlı olan iş merkezinin 3 katı esnaflarla doluyken, kalan 5 kat ise adeta çöplüğe dönmüş vaziyette.

mer.jpeg

Şehrin en merkezi yerinde bulunan ve adeta bir mezbeleyi andırıyor. Tinercilerin uğrak mekanlarından biri olan İş Merkezinin üst katlarında birçok iş yerinin camları kırık vaziyette bırakılırken, içerisi ise hem dışkı hem de çöplerle dolu.

mer1.jpeg

Ağrı’nın en fazla katlı en büyük iş merkezi olan Ağrı Belediye İş Merkezi için bir çözüm bulunmasını isteyen İş Merkezi esnafı, özellikle tinerciler konusunda destek istiyorlar.

mer2.jpeg

Burada bulunan esnafında mağdur durumda olduğuna vurgu yapan İş Merkezi Sakinlerinden ismini açıklamak istemeyen esnaf “İş Merkezimizin alt katları dolu ve iş yapan firmalar var. Ancak 3. Kattan sonrası bir faica. Üst kata çıkan başta tinerciler olmak üzere farklı gruplar tuvaletlerini bile iş yerlerine yapıyorlar. İş merkezi o yüzden kötü kokuyor. Buraya bir çare bulunmasını istiyoruz” dedi.

mer3.jpeg

mer4.jpeg

mer5.jpeg

mer7.jpeg

mer8.jpeg

mer9.jpeg

mer11.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum