Ağrı'da Bayram Hüzne Dönüştü

Ağrı'da Bayram Hüzne Dönüştü
9 günlük Kurban Bayramı süresince tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen Ağrılılar yollara düştü. Kimileri sağ, salim ulaşırken, kimileri ise yollarda can verdi.

9 günlük Kurban Bayramı süresince tatilini memleketlerinde geçirmek isteyen Ağrılılar yollara düştü. Kimileri sağ, salim ulaşırken, kimileri ise yollarda can verdi.

Karaköse Haber olarak bayram tatili süresince Ağrı’yı ilgilendiren trafik kazalarını sizler için araştırdık. Haber Merkezimizin ulaştığı kazalar şu şekilde;

Ağrı’da bayram öncesi gelmeye başlayan kaza haberleri bayram süresince devam ederken, bayram sonrası da kaza haberleri gelmeye devam ediyor.

Kurban Bayramını Ağrı’da geçirmek isteyen batı illerinde yaşayan aileler Ağrı yollarına düşerken, ne yazık ki bazı aileler bu yolda hayatını kaybetti.

Tatil için İstanbul’dan Ağrı’ya gelen Aladağ ailesi Erzincan’da kaza yapmış 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi ise yaralanmıştı.

Bayram için Bursa’dan yola çıkan Ö.B idaresindeki araç Yozgat’ta kaza yapmış Ağrılı aileden 2 kişi hayatını kaybetmiş 2 kişi ise yaralanmıştı.

Yine Arife günü Eleşkirt İlçesi’nde meydana gelen kazada 1 kişi yaralanmıştı.

Ağrı Hayvan Pazarı mevkiinde meydana gelen kazada ise 2 kişi yaralanmıştı.

Arife günü 100. Yıl Mahallesi eski cezaevi kavşağında yan yoldan çıkan kadın sürücü ile yolcu otobüsünün çarpışması sonucu kadın sürücü araçtan zor çıkarılmıştı.

kaza3.jpeg

Bayram günlerinde ise Ağrı’dan Kavak Köyü’ne bayram ziyaretine giden otomobil uçurumdan aşağı uçmuş araçta bulunan 4 kişi yaralanarak hastanelere kaldırılmıştı.

Bayramda Ağrı’dan Bitlis yönüne giden Ağrılı Bilici ailesi Adilcevaz’da Ak Partili Belde Başkanının aracı ile çarpışmış belde başkanı hayatını kaybetmiş, 6’sı çocuk 10 kişi yaralanmıştı.

Bayramın son günlerinde ise traktör kazaları meydana geldi.

Eleşkirt İlçesi Çiftepınar kavşağında otomobil ile traktörün çarpışması sonucu yol mahşer yerine dönmüş, 5 kişi yaralanmıştı.

Doğubayazıt’ta Prenses Düğün Salonu Sahibi Faruk Erişik, ilçede geçirdiği kazada ağır yaralandı.

kaza11.jpeg

Diğer bir traktör kazası ise dün gece saatlerinde yaşandı. Havalimanı civarında bir otomobilin arkadan traktöre çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü ve Ağrı İl Jandarma Komutanlığı bayram süresi ve sonrasında denetimlerini sürdürürken, kaza sayısının bu yıl fazla olması ölen ve yaralı aileler ile yakınları için bayram bu yıl hüzne dönüştü.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.