Ağrı’da çıkma ev malzemelerine yoğun ilgi

Ağrı’da çıkma ev malzemelerine yoğun ilgi
Ağrı’nın Sıtkıye Mahallesi'nde satışa sunulan ikinci el malzemeler vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Ağrı’nın Sıtkıye Mahallesi'nde satışa sunulan ikinci el malzemeler vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Ağrı şehir merkezinde yıkımı yapılan binalardan çıkarılan ikinci el malzemeler satışa sunulduğu alanda vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Eski kapı ve pencereleri toplayarak satışan sunan Adem Elem, bu sayede hem israfı önlüyor hem de düşük gelirli ailelerin bütçesine uygun çözümler sunuyor. Özellikle yeni kapı ve pencere almanın maliyetli olduğu bu dönemde, Adem Elem'in sattığı ikinci el ürünler yoğun talep görüyor.

mal.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Adem Elem, "Yenisi çok pahalı olduğu için pek çok insan ikinci el ürünlere yöneliyor. Biz de tamiratını yaparak bu ürünleri kullanılabilir hale getiriyoruz. Hem uygun fiyatlı hem de işlevsel çözümler sunuyoruz" dedi.

mal3.jpeg

Yaptığı işin sadece ekonomik değil aynı zamanda çevre dostu bir yaklaşımı da beraberinde getirdiğini vurgulayan Adem Elem “İkinci el ürünleri tamir ederek yeniden piyasaya sunarak geri dönüşümün önemini ortaya koyuyoruz. Kullanılabilir durumda olan her şeyi değerlendirmeye çalışıyorum. Hem atıkları azaltıyoruz hem de insanların ihtiyacını karşılıyoruz" ifadelerini kullandı.

mal4.jpeg

mal5.jpeg

mal6.jpeg

mal7.jpeg

mal8.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.