Ağrı'da gençler gitti paralar gelmeye başladı!

Ağrı'da gençler gitti paralar gelmeye başladı!
Ağrı'da son yıllarda Kanada ve Amerika'ya yönelik göçlerin artması üzerine para transferinin rahat yapılabilmesi için BPN Para Transfer Noktası açıldı.

Ağrı'da son yıllarda Kanada ve Amerika'ya yönelik göçlerin artması üzerine para transferinin rahat yapılabilmesi için BPN Para Transfer Noktası açıldı.

Ağrı'da artan talepleri karşılamak üzere kentin en kalabalık caddesi olan Cumhuriyet Caddesi'ne BPN (Başkent Para Transferi) noktası açıldı. Yurtdışındaki vatandaşların Türkiye'deki ailelerine daha hızlı ve güvenli para gönderebilmelerini sağlamak amacıyla açılan BPN Para Transfer Noktası, kentte memnuniyetle karşılandı. BPN Para Transfer Noktası'nın açılmasıyla birlikte işlemlerini rahat bir şekilde yaptığını söyleyen Kader Demir isimli kadın, "Oğlum Kanada'da çalışıyor ve bize düzenli olarak para gönderiyor. Önceden işlemler çok uzun sürüyordu ve masraflıydı. Şimdi BPN sayesinde hem hızlı hem de güvenli bir şekilde para transferi yapabiliyoruz" dedi.

para1.jpeg

Esnaf ve vatandaşlar olumlu karşıladı

BPN Para Transfer Noktası'nın açılmasının yerel ekonomi üzerinde de olumlu etkiler oluşturduğunu vurgulan esnaflar ise, “Ağrı'dan yurtdışına göç eden vatandaşlarımızın artışı, yeni hizmet ihtiyaçlarını da beraberinde getirdi. BPN Para Transfer Noktası'nın açılması, hem göç edenlerin hem de geride kalan ailelerin ekonomik ihtiyaçlarını daha hızlı ve güvenli bir şekilde karşılamalarına olanak sağlıyor. Bu yeni hizmet, Ağrı ekonomisine ve sosyal yapısına olumlu katkılar sunmaya devam edecek. Bu hizmet sayesinde nakit akışının hızlanmasıyla ticaretin canlanacağını düşünüyorum. Göç eden vatandaşlarımızın gönderdikleri döviz, Ağrı'da önemli bir ekonomik canlılık oluşturacaktır" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.