Ağrı’da Marka İkinci El Giyime Olan Rağbet Artıyor

Ağrı’da Marka İkinci El Giyime Olan Rağbet Artıyor
Ağrı’da ikinci el giyim sektörü, özellikle lise ve üniversite öğrencileri arasında büyük bir talep görüyor. Ekonomik zorlukların yaşandığı bu dönemde, uygun fiyatlı ve markalı ürünler arayan gençler ikinci el eşyalara yöneliyor.

Ağrı Sebze Pazarı'nda bulunan Adıgüzeller ayakkabı dükkânının sahibi Ayhan Adıgüzel, ikinci el eşyalara yönelik talebin ciddi bir artış gösterdiğini belirtti. Özellikle öğrencilerin ayakkabılara olan ilgisinin işlerine olumlu yansıdığını söyleyen Adıgüzel; “8 Yıldan beri bu işe ilgileniyorum, burada her kesime hitap eden ürünler bulmak mümkün. Ayakkabıları İstanbul Eminönü’nden getiriyorum, hepsi orijinal markalı. Tüm ürünler tertemiz hatta üzerinde etiketi duran markalı ayakkabılar da var” dedi.

whatsapp-image-2024-10-02-at-16-00-38.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Adıgüzel, özellikle lise ve üniversite öğrencilerinin okulların açılmasıyla birlikte mağazasına akın ettiğini ve uygun fiyatlı ürün arayışında olduklarını ifade etti. Adıgüzel, satışa sunduğu orijinal markalı ayakkabıların 750 TL’den başlayarak 1500 TL’ye kadar çıktığını belirtti. Öğrencilerin bütçelerine uygun indirimler yaptığını da söyleyen Adıgüzel, “Gençlerin hayallerini süsleyen bu markalı ayakkabıları makul fiyatlarla sunmaya çalışıyorum. Onların memnuniyeti bizim işimizi daha da anlamlı hale getiriyor” diye konuştu.

whatsapp-image-2024-10-02-at-15-59-47-5.jpeg

Ayakkabının yanı sıra şalvar, gömlek, iş pantolonları gibi ikinci el kıyafetlere de yoğun talep olduğunu vurgulayan Adıgüzel, bu ürünlerin fiyatlarının ise 200 TL’den başladığını kaydetti. Kışlık botların ise 750 TL ile 1000 TL arasında değiştiğini dile getiren Adıgüzel, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kışlık ürünlere olan talebin arttığını söyleyerek, gençlerin ekonomik koşullara rağmen kaliteli ve şık ürünler arayışında olduklarını sözlerine ekledi.

whatsapp-image-2024-10-02-at-15-59-47-2.jpeg

whatsapp-image-2024-10-02-at-15-59-47-1.jpeg

whatsapp-image-2024-10-02-at-15-59-47-4.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.