Ağrı’da Kadınların Tercihi :Özel Dikim Evi

Ağrı’da Kadınların Tercihi :Özel Dikim Evi
Ağrı Belediye İş Merkezinde yer alan Hatice Ergül'ün özel dikim evi, kadın müşterilerin gözde mekânı haline geldi.

4 yıldır bu meslekte olan Hatice Ergül, kişiye özel tasarımlar yaparak müşterilerinin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Kadınlara hizmet etmekten büyük keyif aldığını belirten Ergül, dükkânını açtığı günden bu yana birçok kadına meslek sahibi olma imkânı sağladığını da gururla ifade ediyor.

Karakösehaber internet sitesine açıklamalarda bulunan maharetli terzi, Ağrı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden aldığı eğitim sonucunda kurs bitirme ve usta öğreticilik belgelerini aldığını vurguladı. İşini severek yaptığını söyleyen Ergül, hayal gücünü sürekli geliştirerek hem müşterilerini memnun ettiğini hem de ev ekonomisine katkıda bulunduğunu belirtti. Gençlerin mutlaka halk eğitim merkezlerine başvurarak çeşitli sanat kurslarına gitmelerini öneren usta öğretici, bu sayede hem kişisel gelişimlerini sağlayabileceklerini hem de meslek sahibi olabileceklerini dile getirdi.

whatsapp-image-2024-09-03-at-17-46-39.jpeg

Dükkânında özel dikimin yanı sıra kiralık ve satılık abiye elbiseler de bulunduran Ergül, fiyatların 600 ile 800 TL arasında değiştiğini söyledi. Müşterilerinin özel dikim elbiselere yoğun ilgi gösterdiğini ifade eden dükkan sahibi, gün sonunda davetlerde ve düğünlerde giyilen elbiselerin fotoğraflarını görünce büyük gurur duyduğunu dile getirdi.

Hatice Ergül'ün mütevazı dükkânı, Ağrı’da kadın terzilerin azlığından şikâyetçi olan vatandaşlar için sıcak bir alternatif sunuyor. Kumaşları kendisinin temin etmesiyle müşterilerine kolay ve güvenilir bir alışveriş deneyimi sunan Ergül, uygun fiyat politikasıyla da dikkat çekiyor. Müşteriler, dikim evi sahibinin özenle hazırladığı özel tasarım elbiselerle davetlerde ve düğünlerde boy göstermekten memnun olduklarını belirtiyor.

whatsapp-image-2024-09-03-at-17-47-46.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum