Ağrı'da Okul Öncesi Berberlerde Yoğunluk

Ağrı'da Okul Öncesi Berberlerde Yoğunluk
Okulların açılmasına sayılı günler kala, Ağrı’da berberlerde yoğun mesai başladı.

Ağrı Merkez Mikail Aydemir Caddesi’nde berberlik yapan Yakup Güzel, öğrenci tıraşı için gelenlerin sayısında büyük bir artış yaşandığını ve günde yaklaşık 20 öğrenciye hizmet verdiklerini belirtti. Güzel, “Ağrı’da yeni eğitim-öğretim yılı öncesi, aileler çocuklarını tıraş ettirmek için berberlere yöneldi. Öğrencilerin kişisel bakımlarına özen gösterdiği bu dönemde, özellikle ilkokul ve lise çağındaki çocuklar berberlerde sıraya girdi. Biz de bu yoğunluktan nasibimizi aldık” dedi.

Mikail Aydemir Caddesi'nde uzun yıllardır berberlik yaptığını da vurgulayan Yakup Güzel, okul sezonu öncesi işlerinde belirgin bir artış yaşadığını ifade etti. Karakösehaber internet sitemize konuşan Güzel, "Bu mesleği yıllardır yapıyorum ve her yıl okulların açılmasına yakın dönemlerde işlerimizde bir yoğunluk oluyor. Özellikle akşam saatlerinde ilkokuldan liseye kadar birçok öğrenciyi tıraş ediyoruz. Bu durumdan oldukça memnunum" ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2024-09-05-at-19-29-13.jpeg

Gelen her müşterinin memnun ayrılmasının kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu vurgulayan Güzel, "Müşterilerimle olan samimi ilişkilerim sayesinde hem daimi hem de yeni müşteriler kazanıyorum. Onların dükkândan memnun ayrıldığını görmek, tüm yorgunluğumu alıyor” diye konuştu.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.