Ağrı’da Sömestr Tatilinde Umre Fırsatı

Ağrı’da Sömestr Tatilinde Umre Fırsatı
Umre programlarına katılmak isteyen vatandaşlara özel bir fırsat sunan Altın Yol Turizm, Türkiye’de ve Ağrı’da bir ilk olacak şekilde sunduğu ödeme kolaylığı ile dikkat çekiyor.

Umre programlarına katılmak isteyen vatandaşlara özel bir fırsat sunan Altın Yol Turizm, Türkiye’de ve Ağrı’da bir ilk olacak şekilde sunduğu ödeme kolaylığı ile dikkat çekiyor.

Altın Yol Turizm Firması, 20 Ocak çıkışlı 14 günlük umre organizasyonunu yüzde 35 peşin ödeme ve geri kalan kısmını 10 ay boyunca ayda 100 dolar ödeme planı ile sunuyor. Bu program, özellikle Ocak yarıyıl tatiline denk geldiği için kamu çalışanları ve diğer vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat olarak öne çıkıyor.

Altın Yol Turizm Ağrı İl Temsilcisi Raif Medetoğlu Karaköse Haber’e yaptığı açıklamada yılların verdiği tecrübe ile bu özel kampanyayı sunduklarını belirtti.

"Kutsal topraklara olan hasreti bitiriyoruz" diyen Medetoğlu, her yıl binlerce kişinin katıldığı umre programlarına bu kez ödeme kolaylığı ile farklı bir boyut kattıklarını ifade etti. Özellikle dar gelirli vatandaşların da kutsal topraklara gitme hayalini gerçeğe dönüştürmeyi hedefledikleri bu kampanyanın halktan büyük ilgi gördüğünü söyleyen Medetoğlu, Umre organizasyonuna katılmak isteyenler için senet karşılığında sunulan bu özel ödeme planının manevi bir yükseliş arayanlar için büyük bir fırsat olarak karşılandığını kaydetti.

hac1.jpeg

Medetoğlu, “Peygamber Efendimizin aziz hatırasının cereyan ettiği mukaddes topraklarda hayatının en kıymetli anlarını yaşamak isteyen herkesi bekliyoruz” diye konuştu.

“Manevi bir yükseliş ve eşsiz bir deneyim için Mekke ve Medine sizi bekliyor” sloganıyla sunulan bu kampanyanın özellikle sömestr tatiline denk gelmesiyle hem aileler hem de kamu çalışanları için ideal bir program olarak görüldüğünü ifade eden Medetoğlu, umreye gitme hayali kuranlar için manevi bir yolculuğa çıkmanın tam zamanı olduğunu sözlerine ekledi.

hac3.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.