Ağrı'da Tatil Sezonunda Petshoplarda Hareketlilik

Ağrı'da Tatil Sezonunda Petshoplarda Hareketlilik
Ağrı'da faaliyet gösteren Okyanus Akvaryum, Kuş ve Balık adlı iş yerinde, okulların tatil olmasıyla birlikte hareketli günler yaşanıyor.

Ağrı'da faaliyet gösteren Okyanus Akvaryum, Kuş ve Balık adlı iş yerinde, okulların tatil olmasıyla birlikte hareketli günler yaşanıyor.

Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan iş yeri, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla evcil hayvan sahiplerinin ilk tercihi haline geldi. Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan iş yeri sahibi Muhammed Atalay, sundukları ürünler arasında kedi mamaları, kuş yemleri, köpek mamaları ve tavşan yemi gibi çeşitlilik gösteren seçenekler bulunduğunu söyledi. Kedi mamalarının kilogram başına 120 TL, kuş yemlerinin ise kilogram başına 70 TL'den satışa sunulduğunu ifade eden Atalay, köpek mamalarının ise 100 TL'den alıcı bulduğunu belirtti. Tavşan yeminin ise 150 TL'lik fiyatıyla ilgi gördüğünü dile getiren Atalay, muhabbet kuşları için sunulan ürünlerin 350 TL'den, rengarenk tasmaların ise 100 TL'den satıldığını kaydetti.

er.jpeg

Özellikle tatil sezonunda evcil hayvanlarıyla ilgilenenlerin uğrak noktası haline geldiklerini vurgulayan Atalay, “İş yerinde, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla hareket ediyoruz. Geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyatlarımızla müşterilerimizin memnuniyetini kazanıyoruz. Tatil dönemindeki yoğun talebi karşılamak için stoklarımızı sürekli güncel tutuyoruz. Ayrıca, müşteri memnuniyetini artırmak ve çeşitliliği daha da genişletmek için yeni ürünler ve kampanyalar üzerinde de çalışıyoruz” dedi.

er1.jpeg

er3.jpeg

er4.jpeg

er5.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.