Ağrı’da Yürek Yakan Görüntü

Ağrı’da Yürek Yakan Görüntü
Ağrı'da bir annenin, yanındaki bebeğini arabaya koyarak çöp konteynerinden yiyecek toplaması görenleri derinden sarstı.

Ağrı'da bir annenin, yanındaki bebeğini arabaya koyarak çöp konteynerinden yiyecek toplaması görenleri derinden sarstı. Ekonomik sıkıntıların giderek arttığı bu dönemde, yaşanan trajik olay vicdanları yaraladı.

Olay, Ağrı’nın merkez Leylek Pınar Mahallesi'nde bir sokakta meydana geldi. Bir kadın, yanındaki bebeği arabasına koyarak çöp konteynerine yaklaşıp atılmış yiyecekleri toplamaya başladı. Çevredeki vatandaşlar, genç kadının bu çaresiz halini görünce büyük üzüntü duydu. Kadının çöp kutusuna yönelmesi ve yiyecek araması, ekonomik sıkıntıların insanların yaşamlarını ne kadar zorladığını bir kez daha gözler önüne serdi.

dar.jpeg

Görgü tanıkları, kadının durumu karşısında sessiz büyük üzüntü yaşadıklarını belirterek, “Böyle bir şeyle karşılaşmak çok üzücü. Kimse bu duruma düşmemeli. Ona yardım etmeye çalıştık ama bu durum bize toplum olarak ne kadar zor bir dönemden geçtiğimizi hatırlattı” dedi.

dar1.jpeg

Bu yürek burkan olayı görüntüleyen Karakösehaber internet sitemizin muhabiri ise yetkililere ve yardım kuruluşlarına çağrıda bulunarak yardıma muhtaç ailelere daha fazla destek sağlanması gerektiğini vurguladı. Özellikle ekonomik olarak zor durumda olan kadınlar ve çocukların korunması için daha fazla sosyal yardım ve destek mekanizmalarının devreye sokulması gerektiği dile getiren muhabirimiz, “Ağrı'da yaşanan bu trajik olay, ekonomik zorlukların insanları ne denli çaresiz bıraktığını gözler önüne sererken, yerel yönetim ve yardım kuruluşlarının bu konuda acil adımlar atması gerekir” dedi.

ger.jpeg

Kaynak:Erdal Uçar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.