Ağrı’daki Kırtasiyelerde Yoğunluk Devam Ediyor

Ağrı’daki Kırtasiyelerde Yoğunluk Devam Ediyor
2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ağrı’da kırtasiyelerde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor.

2024-2025 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ağrı’da kırtasiyelerde yoğunluk yaşanmaya devam ediyor.

Okulun ilk gününde öğretmenler tarafından öğrencilere verilen ihtiyaç listeleri, velilerin kırtasiye alışverişine yönelmesine neden oldu. Defter, kalem, çanta ve diğer okul malzemelerini tamamlamak için veliler kırtasiyelere akın etti. Çocuklarının eksiklerini tamamlamak için kırtasiye raflarında alışveriş yapan veliler, hem kalite hem de bütçelerine uygun ürünleri bulmaya çalışıyor. Veliler, okul başlangıcının getirdiği ekonomik yükü yönetmeye çalışırken, kırtasiyeciler de bu yoğun talebe yetişmek için hummalı bir çaba sarf ediyor. Ağrı’daki birçok kırtasiyede hareketlilik gözlemlenirken, bazı veliler eksikleri tamamlamanın ekonomik olarak zorlayıcı olduğunu dile getirdi.

kir.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Ceylan Kırtasiye Sahibi Ömer Yaşar, okulların açılmasıyla birlikte yılın en yoğun dönemlerinden birini yaşadıklarını belirterek, “Esnaf olarak öğrenci ve velilere en iyi hizmeti sunabilmek için ürün çeşitliliğini artırarak talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Her yıl bu dönemde büyük bir yoğunluk yaşıyoruz. Veliler ihtiyaç listesindeki her detayı karşılamak için geliyor. Biz de elimizden geleni yaparak hızlı hizmet vermeye çalışıyoruz" dedi.

kir1.jpeg

Okulların açılması yalnızca kırtasiyeleri değil, aynı zamanda bölgedeki pek çok farklı sektörü de etkilediğini dile getiren Yaşar, “Kırtasiye alışverişinin yanı sıra okul üniforması ve ayakkabı gibi diğer ihtiyaçlar da veliler tarafından tamamlanmaya çalışılıyor. Bu durum, Ağrı’daki yerel ekonomiye canlılık getirirken, hem esnaflar hem de aileler için hareketli bir dönem başlıyor” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.