Ağrı’nın Ücretsiz Mağazası

Ağrı’nın Ücretsiz Mağazası
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Kızılay Butik Mağazası ürün çeşitliliği ve kalitesi ile öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Yaşam Merkezi içerisinde yer alan Kızılay Butik Mağazası ürün çeşitliliği ve kalitesi ile öğrencilere ücretsiz hizmet veriyor.

Türk Kızılay Ağrı Şube Başkanlığı tarafından hizmete konulan Kızılay Butik Mağazası öğrencilerden yoğun ilgi görüyor. Her şeyin ücretsiz olduğu mağazada öğrenciler istedikleri kıyafeti deneyip, ücret vermeden çıkabiliyorlar.

mag1.jpeg

Karaköse Haber’e açıklamalarda bulunan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, 2023-2024 Eğitim yılında 4000 parça ürünün öğrencilere hediye edildiğini açıkladı. Bu yıl daha fazla ürünle öğrencilere faydalı olmaya çalışacaklarını ifade eden Başkan Tatlı “Deneme kabinlerinin olduğu mağazadan öğrencilerimiz istedikleri ürünü ücretsiz alabiliyorlar. Amacımız giyim masrafını ortadan kaldırmak, öğrencilerin ve velilerin bu yükünü hafifletmek. Geçen yıl bu konuda iyi bir çalışma olduğunu gördük. Öğrencilerimizin isteği doğrultusunda ürün yelpazesini artırdık, inşallah bu yıl çok daha iyi bir hizmet vereceğiz” ifadelerini kullandı.

mag.jpeg

Ürünler marka ve sıfır

Mağazada bulunan ürünler hakkında bilgiler veren Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı şu ifadeleri kullandı “Ürünlerin tamamı marka ürünler ve hepsi sıfır ürün. Mağazadan zengin fakir demeden tüm öğrenciler faydalanabiliyor. Başvuru yapan öğrencilere SMS ile bilgi mesajı gidiyor ve “sizleri mağazamızda bekliyoruz” diyoruz. Mağazaya gelen her bir öğrenci bir başka kimsenin olmadığı zamanda yarım saat içinde dilediği gibi ürünü gönül rahatlığı ile alıyor ve mağazaya destek veren 7 öğrenciye bu çalışma ile ekstra maddi destek sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

mag2.jpeg

mag4.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum