Ağrı’nın yeni Vali Yardımcısı Tuncay Karataş oldu

Ağrı’nın yeni Vali Yardımcısı Tuncay Karataş oldu
Son çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ağrı Vali Yardımcılığı görevine Cide Kaymakamı Tuncay Karataş atandı.

Son çıkan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ağrı Vali Yardımcılığı görevine Cide Kaymakamı Tuncay Karataş atandı.

Gece saatlerinde yayınlanan kararnamede Ağrı Vali Yardımcılığı ve Kaymakamlığı görevine atananlar ve gidenler belli oldu. Buna göre Ağrı Vali Yardımcılığı görevine Kaymakam Tuncay Karataş atandı.

Tuncay Karataş Kimdir ?

Kaymakam Tuncay Karataş, 29 Ekim 1988 tarihinde Ankara'da doğmuştur. 2013 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) İktisat Bölümünden "Yüksek Onur Öğrencisi" olarak birincilikle mezun olmuştur. 24 Temmuz 2017 tarihinde Bartın Kaymakam Adayı olarak memuriyete başlamış, ardından Sakarya Arifiye ve Düzce Kaynaşlı ilçelerinde refiklik stajını tamamlamıştır. 9 Kasım 2017 tarihinde Kütahya Hisarcık'ta Kaymakam Vekilliği yapmıştır.

Yurtdışı eğitimi kapsamında İngiltere'de Leicester Üniversitesi'nde 8 ay dil eğitimi almış ve bu süreçte "Avrupa Birliğinin Geleceği" ve "Leicester Şehrinde Eğitim Hizmetleri" konularında çalışmalar yapmıştır. Karataş, Doğankent ve Bayramören Kaymakamlıkları görevlerinde bulunmuş, Son olarak Cide İlçesi Kaymakamlığı yapan Karataş 1 Temmuz Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ağrı Valisi Yardımcısı olarak atanmıştır.

İyi derecede İngilizce bilmektedir​

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.