Ağrıspor'da keyifler yerinde

Ağrıspor'da keyifler yerinde
3.Lig 4. Grup’ta mücadele eden Ağrıspor, bu hafta evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra son iki karşılaşmayı kazanarak moral bulan Ağrıspor, taraftarının önünde bu maçı da kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Ağrıspor, bu hafta evinde Denizlispor’u ağırlayacak. Lige kötü bir başlangıç yaptıktan sonra son iki karşılaşmayı kazanarak moral bulan Ağrıspor, taraftarının önünde bu maçı da kazanarak üst sıralara çıkmayı hedefliyor.

Teknik Direktör Turgay Karatekin yönetiminde, takım antrenmanlarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Futbolcuların hırsı ve motivasyonu, teknik heyeti oldukça memnun ediyor. Bugün gerçekleştirilen çift kale maç, oyuncuların form grafiğini yükseltmeye yönelik bir hazırlık olarak değerlendirildi.

dar1.jpeg

Ağrıspor’un oyuncuları, Denizlispor karşısında alacakları galibiyetle hem moral bulmayı hem de puan sıralamasında yükselmeyi umuyor. Taraftarlar, bu kritik maçta takımlarını yalnız bırakmayacaklarını ve 3 puan için stadyumu dolduracaklarını belirtiyor.

Ağrıspor, taraftarının desteğiyle bu maçta galip gelerek üst sıralara tırmanmak için elinden geleni yapacağını belirten Kulüp Balkanı Mehmet Yıldırım, takımın performansı ve motivasyonun umut verici olduğunu söyledi. Son iki haftada oynanan oyun ve skorun kendilerini mutlu ettiğini belirten Başkan Yıldırım "Hedefimiz taraftarımız önünde oynayacağımız iç saha maçımızı kazanarak hem galibiyet serisini devam ettirmek, hem de üst sıralara hızla yükselerek alışkanlık edinmek istiyoruz. Lige kötü başladık ancak takımımıza güveniyoruz. İnşallah zaman bizi haklı çıkaracaktır" dedi.

dar2.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.