“Ağrı’ya devasa hizmetler yaptık, daha iyilerini yine biz yaparız”

“Ağrı’ya devasa hizmetler yaptık, daha iyilerini yine biz yaparız”
Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı Avukat Orhan Güngör, Ağrı’nın AK Parti iktidarı döneminde devasa hizmetler gördüğünü belirterek bu hizmetlerin daha iyisini yine AK Parti’nin yapacağını söyledi.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ağrı İl Başkanı Avukat Orhan Güngör, Ağrı’nın AK Parti iktidarı döneminde devasa hizmetler gördüğünü belirterek bu hizmetlerin daha iyisini yine AK Parti’nin yapacağını söyledi.

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısında katılımcılara hitap eden AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, seçim sürecini ve sonrasını değerlendirdi.

Seçimi kaybetmelerinde etkili olduğu iddia edilen hayat pahalılığı ve emekliler ile ilgili süreci değerlendiren Başkan Güngör “Yerel seçimlerde neden ikinci parti olduk neleri sebep gösteriyorlar birincisi hayat pahalılığı enflasyon diyorlar. Evet kısmi bir hayat pahalılığı var enflasyon var fakat esas pahalılığı enflasyonu yaratanlar piyasadaki fırsatçılardır, açgözlülerdir. Bire 3 bire 5 zam yapanlardır. Bu fırsatçıları denetleyen yok mu diyeceksiniz denetleyen de var ceza veren de var belli ki bu da yetmiyor. Daha ağır cezalar olmalı. Bu ahlaksızlara iyi bir ders vermek lazım İyi bir ders vermek lazım ki halkımız rahat etsin.

ak3.jpeg

Seçime gerekçe yapılan diğer bir husus da emekli maaşı Cumhurbaşkanımız hükümetimiz elbette emeklilere bol kepçeden çokça zam verebilir veya büyük zam sözü verebilirdi. Cumhurbaşkanımızın sözüne herkes güvenir. Fakat insanımızın devletimizin ve ülkemizin ekonomisini ve geleceğini riske atmak istemediler. Cumhurbaşkanımız ve hükümetimiz popülizm yapmadı popülizm uğruna ülkemizin geleceğini riske atmadı atmaz da. Emeklilikte yaşa takılanlar yani EYT yi kim çıkardı Cumhurbaşkanımız. Bu EYT den yaklaşık 2-3 milyon kişi faydalandı Devasa bir ekonomik maliyeti olan EYT yi Cumhurbaşkanımız çıkarmışsa bu ne demek imkan varsa Cumhurbaşkanımız halkımızdan bir şey esirgemez. 2-3 milyon kişiye EYT yaklaşık 1 milyon kişiye taşerondan kadro veren kim Cumhurbaşkanımız ve hükümetlerimiz. O kadar muhteşem hizmetlerimiz var ki bunları sık sık anlatmamız lazım. Çünkü çabuk unutuluyor” dedi.

ak5.jpeg

Türkiye’nin her geçen gün güçlenerek ekonomisini düzelttiğine dikkat çeken AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör “Seçime mazeret gösterilen sebeplerin hepsi altı boş sebepler. Uygulanan Ekonomik Program şuan hükümetimizin uyguladığı ekonomik program rasyonel bir ekonomik program bu program ciddi bir şekilde uygulanıyor ülkemizin CDS puanları çok makul seviyelere indi ülkemiz gri liste denilen listeden çıktı. Banka mevduat faizlerinin düşmeye başladı. Merkez Bankasının döviz rezervleri hızla yükseliyor. İnanıyorum ki Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek yönetiminde uygulanan bu program kısa sürede olumlu sonuçlar vermeye başladı. Önümüzdeki süreçte kısa zamanda Merkez Bankası tarafından yapılacak faiz indirimleri ile piyasalar daha da canlanacak fiyat istikrarı sağlanacak dolayısıyla endişeye mahal yoktur.

ak4.jpeg

Allah’a şükür güçlü bir liderimiz güçlü bir hükümetimiz var iktidarız ve dimdik ayaktayız. Kimse ama hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın. 2028 yılında yine açık ara farkla iktidar olacağız. Sadece algı yapan hiçbir hizmet yapmayan yapamayan muhalefet sadece yalan siyaseti yapmaktadır” ifadelerini kullandı.

ak2.jpeg

BELEDİYELERİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Ağrı’da güzel bir seçim dönemi geçirdiklerini belirten AK Parti Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör, tüm olumsuzluklara rağmen aldıkları belediyelerin önemine dikkat çekti. Alınan belediyelere sahip çıkarak çalıştıracaklarını ifade eden Başkan Güngör “Biz Ağrı Belediyesini kazanamazsak da 3 ilçe 2 belde toplamda 5 belediye kazandık. Türkiye’de DEM partinin elinden alınan tek ilçe olan Patnos’u aldık 22 yıldır alınamayan Tutakı aldık. Geçen dönem Saadet Partisine kaptırılan Eleşkirt’i aldık. Geçen dönem alınamayan Dedeliyi aldık. Tahir Belediyesini tekrar aldık. Ne yaptıysak halkımızın partimizin menfaatini önceleyerek yaptık. Seçilen belediye Başkanlarımızı tekrar tebrik ediyorum. Şimdi Belediye Başkanlarımız halkımıza hizmet için çok hevesli çok istekli hizmet için birbirleriyle adeta yarışıyorlar. Ben İl Başkanı olarak milletvekilimizle hükümetimizle ve tüm teşkilatımızla beraber arkalarındayız arkalarında olacağız. Tek derdimiz halkımıza hizmet etmek halkımızın mutluluğu başka bir gayemiz yok. Sizlerde lütfen desteklerinizi esirgemeyin” şeklinde konuştu.

ak1.jpeg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum