Alır yeni kitabını anlattı

Alır yeni kitabını anlattı
AK Parti 23. Dönem Eski Milletvekili Mehmet Hanifi Alır, yeni kitabı “Pirler Piri Ebu’l Vefa El Kurdi ve Anadolu İrfanı” adlı kitabının hikayesini anlattı.

AK Parti 23. Dönem Eski Milletvekili Mehmet Hanifi Alır, yeni kitabı “Pirler Piri Ebu’l Vefa El Kurdi ve Anadolu İrfanı” adlı kitabının hikayesini anlattı.

Ağrı'da entelektüel kişiliği ve çıkardığı kitaplarla adından söz ettiren Mehmet Hanifi Alır'ın yeni kitabı piyasaya çıktı.

Ağrı Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve sitemiz imtiyaz sahibi Ahmet Genç’i ziyaret eden Eski Milletvekili Mehmet Hanifi Alır, son kitabını hediye ederek kitabın hikayesi hakkında bilgiler verdi. Ebu’l Vefa El Kurdi’nin yaşamı ve önemi hakkında bilgiler veren Alır şu ifadeleri kullandı “Önemli bir şahsiyetin yaşamını ve önemini belgelerle ortaya çıkarmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu kitap benim açımdan çok önemli bir şahsiyetin öneminin ortaya çıkması adına çok önemliydi. Resmi belgelerle her şeyi ortaya koyduğum için mutluyum” ifadelerini kullandı.

Kitabın Alter yayınlarından çıktığını ifade eden Alır, isteyenlerin kitabı internetten temin edebileceğini duyurdu.

el1.jpeg

Ağrı’nın sorunları ve siyasi son gelişmeler hakkında bilgiler aktaran Eski Milletvekili Mehmet Hanifi Alır “İlimizi fırsat buldukça ziyaret ediyor ve hasret gideriyoruz. Bir ayağımız sürekli memleketimizde. İlimizdeki sorunların çözümü noktasında bizlerde partimiz ile istişarelerde bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonunda AÇGC Başkanı Ahmet Genç’e imzaladığı kitabını hediye eden Alır, daha sonra Ankara’ya gitmek üzere vedalaşarak ayrıldı.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.