Gazze'de can kaybı 47 Bin 107'ye ulaştı

Gazze Şeridi'nde İsrail saldırılarında yıkılan binaların enkazlarından hayatını kaybedenlerin çıkarılması sürerken, can kaybı her geçen gün artıyor. Yetkililer, son 24 saatte 68 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını ve toplam can kaybının 47 bin 107'ye yükseldiğini açıkladı.

Gazze'de devam eden ateşkese rağmen, saldırılarda yıkılan binaların enkazlarından çıkarılanların sayısı artıyor. Son 24 saat içinde can kaybı 72 olarak belirlenirken, enkazdan çıkarılanların 68'i olduğu bildirildi. Yaralı sayısı ise 111 bin 147'ye ulaştı.

Gazze'de hala çok sayıda kişinin enkaz altında olduğu tahmin ediliyor. Bölgedeki insani kriz büyümeye devam ederken, uluslararası kamuoyu, yaşanan bu büyük trajediye dikkat çekiyor. Yetkililer, arama-kurtarma çalışmalarının zorlu koşullarda devam ettiğini ve uluslararası yardıma ihtiyaç duyulduğunu vurguluyor.

Bakmadan Geçme