Ankaralı Namık Ölmesi Sebebi Ne? Neden Öldü?

Ankaralı Namık Ölmesi Sebebi Ne? Neden Öldü?
Ankaralı Namık Ölmesi Sebebi Ne? Neden Öldü? Cevabı Haberimizde...

Ankaralı Namık, 18 Ekim 2015 tarihinde hayatını kaybetmişti. Evinin bahçesinde ölü olarak bulunan Namık Uğurlu'nun ölüm nedeni sonunda belli oldu. Yapılan incelemeler sonucunda ölüm nedeninin "kaza sonucu düşme" olduğu tespit edildi.

39 yaşındaki Namık Uğurlu, Ankaralı Namık olarak da biliniyordu. Kendisi 18 Ekim 2015'te oturduğu evin bahçesinde ölü olarak bulunmuştu. Olayın ardından Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Ancak Cumhuriyet Savcısı Turhan Elbistan tarafından yürütülen soruşturma sonucunda takipsizlik kararı verildi.

Kararda, "Olayın kaza sonucu düşme olarak değerlendirildiği, ölüm zamanı ve sebebi ile maktulün kimliğinin belirlenerek otopsiden amaçlanan sonuçların elde edildiği, olayda başkasının kusur ve etkisi saptanmadığı anlaşılmakla, olaya ilişkin kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi" ifadelerine yer verildi.

Otopsi sonuçlarına göre, Ankaralı Namık'ın daha önceden bir trafik kazası geçirdiği ve kaburgasında kırık olduğu belirlendi. Tanık ifadelerine göre, Uğurlu'nun ruhsal ve ekonomik sorunları olmadığı ve intihar etme niyetinde olmadığı vurgulandı. Olay günü eşi ve çocuklarıyla birlikte yemek yedikten sonra 6 yaşındaki oğlunu uyutmak için odasına götüren Uğurlu'nun, ardından oğlunun babasının evde olmadığını fark ettiği ve aile üyelerinin Uğurlu'nun düştüğünü gördükleri ifade edildi. Soruşturma sırasında ifadesi alınan Nebahat Uğurlu'nun, kocasıyla arasında geçimsizlik olmadığını ve eşinin intihar etmiş olabileceğini düşünmediği belirtildi.

(HABER MERKEZİ)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.