• Haberler
  • Erzurum
  • Atatürk Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz iftar sofrası kuruyor

Atatürk Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz iftar sofrası kuruyor

Atatürk Üniversitesi, Ramazan ayının manevi atmosferini öğrencileriyle paylaşmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek amacıyla ücretsiz iftar organizasyonu düzenliyor.

Atatürk Üniversitesi, Ramazan ayı boyunca öğrencilerine sıcak bir sofra sunarak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi hedefliyor. Merkezi yemekhane, Edebiyat Fakültesi Yemekhanesi ve ilçe yemekhanelerinde gerçekleştirilecek ücretsiz iftar organizasyonu ile binlerce öğrenci aynı sofrada buluşacak. Ramazan’ın ilk günü itibarıyla merkezi yemekhane hizmet vermeye başlarken, Edebiyat Fakültesi ve ilçe yemekhaneleri pazartesi günü itibarıyla öğrencilere kapılarını açacak.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hacımüftüoğlu, Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmanın önemine değinerek, "Bu ay, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı mübarek bir zaman dilimidir. Atatürk Üniversitesi olarak, öğrencilerimizin birlikte iftar açabilmesi için ücretsiz iftar organizasyonu düzenliyoruz. Öğrenci dostu üniversite anlayışımızla, onların yanında olmaya devam edeceğiz" dedi.

Öğrenci odaklı sosyal destek çalışmalarını sürdüreceklerini vurgulayan Rektör Hacımüftüoğlu, Ramazan ayının huzur, bereket ve dayanışma içinde geçmesini temenni etti.

Hafta içi ve hafta sonu hizmet verecek merkezi yemekhane ve ilçe yemekhanelerinin yanı sıra, Edebiyat Fakültesi Yemekhanesi ise yalnızca hafta içi açık olacak. Üniversite, öğrencilerine Ramazan boyunca farklı menülerle zengin bir iftar deneyimi sunacak.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme