• Haberler
  • Bitlis
  • Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilerle bayrak töreninde buluştu

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilerle bayrak töreninde buluştu

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Bitlis Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek öğrencilerle bayrak törenine katıldı.

Bitlis İl Milli Eğitim Müdürü Vedat Kaya, Bitlis Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek hem öğrencilerle hem de öğretmenlerle bir araya geldi. Bayrak törenine katılan Kaya, öğrencilerle sohbet ederek eğitim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında Türkiye’nin yeni eğitim vizyonu olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’ne vurgu yapan Kaya, bu modelin daha güçlü, modern ve öğrenci odaklı bir eğitim sistemi sunduğunu belirtti. Eğitimde bireysel yeteneklerin öne çıkarılması gerektiğine dikkat çeken Kaya, dijital okuryazarlık ve beceri geliştirmeye dayalı eğitimin önemine değindi.

Öğretmenlerle YKS Sürecine Dair Görüş Alışverişi
Ziyaretin bir diğer önemli konusu YKS hazırlıkları oldu. Kaya, 12. sınıf öğrencilerinin sınav sürecinde en iyi şekilde desteklenmesi gerektiğini ifade ederek, bu noktada öğretmenlerin ve tüm eğitim paydaşlarının daha fazla çaba göstermesinin önemine vurgu yaptı.

Öğretmenlerle yapılan görüşmelerde, öğrencilerin akademik başarısını artırmaya yönelik ek dersler, rehberlik faaliyetleri ve motivasyon çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Eğitime Yakın Takip Devam Ediyor
Bitlis İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü okul ziyaretleri, eğitim kalitesinin artırılması ve öğrencilerin hedeflerine ulaşmalarını destekleme amacı taşıyor. Vedat Kaya, öğrenci ve öğretmenlerle birebir temas kurarak, onların talep ve önerilerini doğrudan dinlemeye devam edeceklerini belirtti.

Eğitimin her alanında yenilikçi yaklaşımların önemine dikkat çeken Kaya, "Öğrencilerimizin akademik başarısını artırmanın yanı sıra, onların bireysel yeteneklerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

 

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme