Ağrı Cezaevi Köprüsünde Kaza

Ağrı Cezaevi Köprüsünde Kaza
Ağrı'nın en işlek noktalarından biri olan Cezaevi Köprüsü Dörtyol Kavşağı'nda otomobil ve motosikletin çarpışması sonucu kaza meydana geldi.

Sabah saatlerinde yaşanan kazada, hem sürücüler hem de çevredeki vatandaşlar kısa süreli panik yaşadı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü yere düşerken, çevredeki vatandaşların yardımıyla hemen sağlık ekiplerine haber verildi. Kazada otomobil sürücüsü hafif sıyrıklarla atlatırken, motosiklet sürücüsü de olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıyı Ağrı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

al2.jpeg

Kazanın ardından polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu. İlk belirlemelere göre, kavşakta kontrolsüz bir geçişin kazaya sebebiyet verdiği düşünülüyor. Polis ekipleri, hem otomobil hem de motosiklet sürücüsünün ifadesine başvurarak kazanın kesin sebebini tespit etmek için inceleme başlattı.

Kaza sonrası Dörtyol Kavşağı'nda trafik akışı kısa süreliğine aksadı. Trafik ekiplerinin yönlendirmesiyle yol yeniden trafiğe açılırken, kaza nedeniyle bölgede bir süre yoğunluk yaşandı.

al3.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.