Doğubayazıt’ta Sağlıklı Yaşama Davet

Doğubayazıt’ta Sağlıklı Yaşama Davet
Ağrı’nın Doğubayazıt Belediyesi, vatandaşların sağlıklı yaşam ve beden sağlığını ön planda tutmak için açtığı 2 fitness salonuyla hizmet vermeye başladı.

Ağrı’nın Doğubayazıt Belediyesi, vatandaşların sağlıklı yaşam ve beden sağlığını ön planda tutmak için açtığı 2 fitness salonuyla hizmet vermeye başladı.

Diyetisyen ve fizyoterapist eşliğinde yürütülen programlar, vücut analizinden spor egzersizlerine kadar pek çok farklı alanı kapsıyor. "Değişime Hazır mısın?" sloganıyla sunulan bu hizmet, sağlıklı yaşamı teşvik eden çeşitli olanaklarla donatılmış bir fitness merkezi sunuyor. Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Doğubayazıt Belediyesi yetkilileri, son model Tanita ölçüm cihazı ile hizmet vererek, vücut analizinde hassas bir ölçüm sunduklarını belirttiler. Yetkililer, “Bu cihaz sayesinde, vücut yağ oranı, kas kütlesi, su oranı gibi detaylı veriler elde ediliyor. Bu ölçümler, kişiye özel beslenme ve spor programlarının oluşturulmasında büyük rol oynuyor. Kilo alma, kilo verme, kilo koruma gibi farklı hedefler doğrultusunda yapılan analizlerle, her birey için en uygun program belirleniyor” dediler.

baz1.jpeg

Sağlıklı yaşamın herkesin hakkı olduğu prensibiyle hareket ettiklerini vurgulayan Doğubayazıt Belediye Başkanı Kenan Alkan “Her yaş grubuna yönelik programlar sunuyoruz. Çocuklar, gençler, hamileler, emzikliler, yaşlılar ve sporcular için özel beslenme tedavileri ve egzersiz programları hazırlanıyor. Özellikle hamile pilatesi, klinik pilates ve grup dersleri gibi seçenekler, bireylerin ihtiyaçlarına uygun esnek çözümler sağlıyor” ifadelerini kullandı.

baz3.jpeg

Doğubayazıt Belediyesi olarak fitness salonlarının son teknoloji donanımlarla hizmet verdiğini vurgulayan Başkan Alkan “Aletli pilates, rutin pilates egzersiz seansları ve çeşitli grup dersleri ile katılımcılar hem fiziksel güçlerini artırabiliyor hem de stres atabiliyor. Spor yaparken vücut bütünlüğünü ve esnekliği geliştirmek isteyenler için, pilates programları oldukça cazip bir seçenek sunuyor. Halkın kolayca erişebileceği iki farklı şubede bu hizmeti sunuyoruz. Ahmedi Hani Mahallesi Burhan Dumlu Caddesi'nde BİM Market karşısında yer alan birinci şube ve Çiftepınar Mahallesi Belediye Caddesi Aktaş Sokak'ta MNG Kargo karşısında bulunan ikinci şube, geniş bir kitleye hitap ederek sağlıklı yaşamı herkes için ulaşılabilir kılıyoruz” şeklinde konuştu.

baz.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.