Doğubayazıt’ta yol çalışmaları başladı

Doğubayazıt’ta yol çalışmaları başladı
Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapı ve yol çalışmaları başlatıldı.

Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi’nde alt yapı çalışmaları tamamlanan mahallelerde üst yapı ve yol çalışmaları başlatıldı.

Doğubayazıt Belediyesi ilçe merkezinde yol çalışmalarına hız verdi. Hasankeyf Mahallesi'nde başlatılan çalışmalar mahalle halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Mevcut yolların ömrünü uzatmak ve sürüş konforunu artırmak amacıyla sathi kaplama yol çalışmaları başlattıklarını belirten Doğubayazıt Belediye Başkanları Kenan Alkan ve Aygül Aşan, yaptıkları açıklamalarda, yolların zamanla yıpranması ve kullanımın etkisiyle oluşan deformasyonların giderilmesinin ve vatandaşlara daha güvenli bir ulaşım sunulmasının amaçlandığını belirttiler.

yol2.jpeg

Yeni açılan yollarda da bu çalışmaların uygulanacağını belirten Başkan Alkan ve Aşan, "İlçemiz genelinde gerek parke taşı, gerek sathi kaplama, gerek asfalt çalışmaları için iş programımızı oluşturduk. Yıl boyunca yol çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Nerede ne ihtiyaç varsa program çerçevesinde ekiplerimizi o bölgelere yönlendireceğiz. Kadim şehir Doğubayazıt ilçesinin geleceği için bir yandan yeni yollar açarken bir yandan da mevcut yollarımızın bakım, onarım ve yapım çalışmalarını aralıksız sürdüreceğiz," diye konuştular.

yol4.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum