Ege Ağrı Kültür Federasyonu’ndan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na Ziyaret

Ege Ağrı Kültür Federasyonu’ndan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na Ziyaret
Ege Ağrı Kültür Federasyonu yönetim kurulu, CHP İzmir İl Başkanı olan Ağrılı Şenol Aslanoğlu'nu ziyaret etti.

Ege Ağrı Kültür Federasyonu yönetim kurulu, CHP İzmir İl Başkanı olan Ağrılı Şenol Aslanoğlu'nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında, İzmir’in çok kültürlü yapısı ve Ağrı kökenli vatandaşların şehre kattığı kültürel zenginlikler konuşuldu. Aynı zamanda İzmir'de yaşayan Ağrılıların karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, dayanışma ve kardeşlik vurgusu yaptı. İzmir’in, farklı kültürlerin bir arada uyum içerisinde yaşadığı bir şehir olduğunu belirten Aslanoğlu, “Halkımızla birlikte, daha güçlü ve yaşanılabilir bir İzmir için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kültürel farklılıklarımız, İzmir’in en büyük zenginliklerindendir” ifadelerini kullandı.

Ege Ağrı Kültür Federasyonu Başkanı Erdal Alaca ise Şenol Aslanoğlu’na misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Alaca, hemşehrilerinin İzmir’de karşılaştığı sorunların çözümüne yönelik desteklerinden memnuniyet duyduklarını belirterek, “Kıymetli hemşehrimiz Şenol Aslanoğlu’na başarılar diliyor, İzmir için yaptığı çalışmaları yakından takip etmeye devam edeceğiz” dedi.

kay1.jpeg

Ziyaret sonunda, Ege Ağrı Kültür Federasyonu ve CHP İzmir İl Başkanlığı arasında diyalog ve işbirliğinin devam etmesi gerektiği vurgulandı. Her iki taraf da İzmir’in refahı için birlikte hareket etmenin önemine dikkat çekerek gelecekte kültürel faaliyetlerde daha fazla iş birliği yapılması temennisinde bulundular.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.