En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte bankaların yeni rakamları

En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi? İşte bankaların yeni rakamları
Temmuz ayında artan emekli maaşları, banka promosyonlarını da olumlu yönde etkiledi. Bankalar, emeklileri bünyelerinde tutmak için promosyon rakamlarını yükseltti.

İşte bankaların emeklilere sundukları güncel promosyon tutarları...

Akbank

SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı emekli maaşını 31 Temmuz’a kadar taşıyan ve 3 yıl boyunca maaşını Akbank’tan almayı taahhüt eden emeklilere 15 bin liraya varan promosyon sağlıyor. Ayrıca, 5 yeni otomatik fatura talimatı için toplamda 2 bin 500 lira chip-para vererek, toplam promosyonu 17 bin 500 liraya çıkarıyor.

ING

Emekli maaşını bankaya taşıyanlara, maaşa göre ek koşulsuz 15 bin TL’ye varan nakit promosyon sunuyor. Otomatik fatura talimatı verenler ise 3 bin TL’ye varan ek nakit promosyonla toplamda 18 bin TL’ye varan promosyon alabiliyor. Kampanya 31 Temmuz’a kadar geçerli.

Yapı Kredi

SGK emekli maaşını üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü verenlere (31 Temmuz’a kadar) maaş tutarına göre 15 bin lira promosyon ödüyor. Ayrıca 2 yeni fatura talimatı için 1.500 lira, kredi kartıyla 60 gün içinde 1.000 lira harcama yapılması halinde 1.000 lira ek ödül, mobil uygulamaya giriş yapan emekli müşterilere 500 lira nakit ödül sağlıyor. Böylece toplam promosyon ödemesi 18 bin liraya kadar çıkabiliyor.

İş Bankası

28 Mart-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası’nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası’na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağkur) 12 bin liraya varan nakit promosyon ödemesinden faydalanabiliyor. Banka, maaşını taşıyan emekliden kredi kartı aidatı almıyor.

QNB Finansbank

15 bin liraya varan nakit promosyon ve CardFinans Emekli kredi kartından yıllık 1.200 TL indirim olmak üzere toplamda 16 bin 200 TL’ye varan emeklilik promosyonu sunuyor.

Garanti BBVA

Banka, emeklilere 15 bin liraya varan nakit promosyon sağlıyor. Ayrıca EYT kapsamında prim eksiğini borçlanarak (askerlik, doğum gibi) emekli olabilecekler için kredi desteği de sunuyor. Kampanya 31 Temmuz’a kadar geçerli.

Kamu Bankaları (Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank)

Kamu bankalarından maaş alan emekliler, 12 bin liraya varan promosyondan yararlanabiliyor.

Denizbank

Emekli maaşını Denizbank’tan 3 yıl süre ile alma sözü veren emeklilere 12 bin liraya varan promosyon sunuluyor.

Türkiye Finans

Maaşını bankaya taşıyanlar 12 bin liraya varan nakit promosyon alabiliyor. Ayrıca, tanıdık emeklilerin de Türkiye Finans’a gelmesini sağlayanlara toplamda 2 bin 500 liraya varan nakit ödül veriliyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.