• Haberler
  • Erzurum
  • Erzurum'da ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Erzurum'da ticari araç ile otomobil kafa kafaya çarpıştı

Palandöken ilçesinde ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada iki kişi hafif yaralandı.

Erzurum’un Palandöken ilçesinde öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazası, kısa süreli panik yarattı. Kayakyolu semtinde bulunan bir kavşakta ticari araç ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu iki kişi hafif yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, 06 CFT 023 plakalı Mercedes marka otomobil, kavşakta ilerlediği sırada bir başka Mercedes marka ticari araca çarptı. Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil, savrularak refüje çıktı. Kazanın ardından otomobilin ön kısmında ciddi hasar meydana geldi. Ancak her iki araç sürücüsü de kazayı hafif yaralanmalarla atlattı.

Kazanın hemen ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaparak durumlarının ciddi olmadığını belirledi. Polis ekipleri ise kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylı inceleme başlattı.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapandı ve araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü. Kazaya şahit olan çevredeki vatandaşlar, kavşakta sık sık benzer kazaların yaşandığını belirterek yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

Yetkililer, sürücülere trafik kurallarına uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulunurken, kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme