Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde: O Bankadan Sudan Ucuza Konut Kredisi!

Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Müjde: O Bankadan Sudan Ucuza Konut Kredisi!
Garanti BBVA Bankası, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara yönelik olarak önemli bir duyuru yaptı.

Garanti BBVA'dan Ev Sahibi Olmak İsteyenlere Özel Kredi Fırsatı

Garanti BBVA Bankası, ev sahibi olma hayali kuran vatandaşlara yönelik olarak önemli bir duyuru yaptı. Banka, yükselen faiz oranlarının etkisiyle konut kredisi kullanmakta zorlanan kişilere 240 ay yani 20 yıl vadeli bir kredi paketi sunacağını açıkladı. Bu yeni kredi paketi, Garanti BBVA'nın, dünyanın önde gelen finans kuruluşlarından BBVA bünyesine katılmasının ardından sunduğu destekler arasında yer alıyor. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre, bu kredi ile vatandaşlar, kira öder gibi ev sahibi olma imkanına kavuşacaklar.

Kredi Başvurusu ve Şartları

Garanti BBVA'nın sunduğu bu avantajlı konut kredisi paketi, rekabetçi faiz oranları, uzun vadeli ödeme planları ve bütçeye uygun ödeme koşulları ile dikkat çekiyor. Banka, potansiyel ev sahiplerinin konut kredi hesaplamalarını kolayca yapabilmeleri için bir Mortgage hesaplama aracı sunuyor. Böylece, müşteriler toplam kredi tutarı veya aylık taksit tutarlarına göre ödeme planlarını hemen görebiliyorlar. Konut kredisi başvuruları, Garanti BBVA Mobil ve İnternet üzerinden, 444 EVİM numaralı telefondan veya bankanın şubelerinden yapılabiliyor. Bu kolay başvuru yöntemleri, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir kolaylık sağlıyor.

Kredinin Maliyeti ve Öneriler

Garanti BBVA'nın sunduğu bu kredi paketi, %3,37'lik bir faiz oranına sahip. 3 milyon TL'lik bir konut kredisi kullanımında, aylık ödeme tutarı 101 bin 135 TL olarak belirlenmiş. Toplam geri ödeme miktarının ise 24 milyon 272 bin TL olacağı hesaplanıyor. Ekonomistler, kredi vadesinin uzun olmasının toplam ödenen faiz miktarını artıracağını belirtiyor ve mümkün olan en kısa vade seçeneklerinin tercih edilmesi gerektiğini vurguluyorlar. Bu, özellikle uzun vadeli kredi seçenekleri arasından seçim yaparken dikkate alınması gereken önemli bir nokta. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.