Hamur’a genç kaymakam

Hamur’a genç kaymakam
Ağrı’nın en küçük ilçesi olan Hamur’a Kaymakam olarak Mehmet Nesip Mahir atandı.

Ağrı’nın en küçük ilçesi olan Hamur’a Kaymakam olarak Mehmet Nesip Mahir atandı.

Cumhurbaşkanlığı tarafından onaylanarak yürürlüğe giren Kaymakamlar Kararnamesi ile Hamur Kaymakamı Ali Yıldırım’dan boşalan Kaymakamlık görevine Mehmet Nesip Mahir atandı.

Mehmet Nesip Mahir Kimdir?

1989 doğumlu olan Kaymakamımız Sayın Mehmet Nesip Mahir; İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. Üniversite eğitimine 2008 yılında Anadolu üniversitesi Matematik bölümüyle başlayarak 2015 yılında Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden, 2020 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun oldu.

2019 yılında İçişleri Bakanlığı‘nın açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak, Balıkesir Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl merkezi stajı sonrası sırasıyla Rize ve Konya illerinde Mülkiye Müfettişi refakatinde teftiş stajını, Mardin/Kızıltepe ve Bursa/İznik ilçelerinde ise Kaymakam Refikliği stajlarını tamamlamıştır.

Sinop/Dikmen ilçesinde Kaymakam Vekili olarak 1 yıl görev yapan Kaymakamımız Sayın Mehmet Nesip Mahir, Yurt dışı dil eğitimini İngiltere’de; Sheffield University’de tamamladı.

6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık merkezli depremin ardından İçişleri Bakanlığı tarafından 3 ay süre ile Hatay/Antakya ilçesinde Koordinatör Kaymakam olarak görevlendirildi.

1 Temmuz 2024 Cumhurbaşkanlığı Kaymakamlar Kararnamesi ile Ağrı’nın Hamur İlçe Kaymakamı olarak atanmıştır.

Yabancı dili İngilizce olan Kaymakam evlidir.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.