Hamur'da Öğrenci Taşıma Araçlarına Denetim

Hamur'da Öğrenci Taşıma Araçlarına Denetim
Ağrı'nın Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hamur İlçe Emniyet Amirliği trafik ekipleri, "Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim" kapsamında öğrenci servis araçlarını denetledi.

Hamur İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Hamur İlçe Emniyet Amirliği trafik ekipleri, "Taşıma Yoluyla Eğitime Erişim" kapsamında öğrenci servis araçlarını denetledi.

Denetim sırasında servis araçlarının ruhsatları başta olmak üzere ilgili evrakları kontrol edildi. Hamur Kaymakamı Mehmet Nesip Mahir, yapılan denetimlerin önemine değinerek, “Öğrencilerimizin güvenliği bizim için çok önemli. Bu tür denetimler sayesinde öğrencilerimiz güvenle okullarına gelip gidiyor. Bu tür denetim ve kontrolleri sürekli yapacağız” dedi.

Hamur İlçe Emniyet Amirliği trafik ekiplerinin araçları tek tek kontrol ettiğini de vurgulayan Kaymakam Mahir “Olası tehlikelerin önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Denetimler, öğrenci taşıma hizmetinin kapsamını artırmak ve ailelere güven vermek açısından büyük bir önem taşıyor. Hamur Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Amirliği olarak bu tür denetimleri düzenli olarak sürdüreceğiz. Güvenli bir eğitim süreci için herkesin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekir” diye konuştu.

hamur3.jpeg

hamur.jpeg

Kaynak:Canan Söğüt

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.