İbrahim Çeçen, Malezya ile stratejik işbirliğini sonlandırdı

İbrahim Çeçen, Malezya ile stratejik işbirliğini sonlandırdı
Ağrılı İş İnsanı İbrahim Çeçen'e ait olan IC Holding, Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), ile yaptığı stratejik işbirliğinin başarıyla sona erdiğini paylaştı.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın (İSG) işletmecisi Malezya Havalimanları Holdings Berhad (MAHB), IC Holding ile yaptığı stratejik işbirliğinin başarıyla sona erdiğini paylaştı.

ISG'den yapılan açıklamaya göre, MAHB'nin IC Holding ile birlikte 11 Aralık 2023'te başlattığı havalimanı operasyonlarındaki kapsamlı optimizasyon çalışması sona erdi.

aa-20240531-34737307-34737303-malezya-havalimanlari-ile-ic-holding-arasindaki-stratejik-isbirligi-sona-erdi.jpg

IC Holding ile birlikte yürütülen çalışmalar, MAHB'ın operasyonel mükemmellik ve sürdürülebilir büyüme hedeflerine uygun olarak İSG'nin yönetim ve operasyonel verimliliğini önemli ölçüde artırdı.

MAHB ile IC Holding arasındaki stratejik işbirliği, hizmette mükemmellik ve sürdürülebilir başarı için İSG'nin operasyonel çerçevesini güçlendirerek büyüme hedefleri için sağlam bir temel oluşturdu.

MAHB, havalimanı işletmeciliği konusundaki mükemmellik yolculuğuna değer katan ve stratejik vizyon hedefleriyle uyumlu olan çalışmaları sürdürmeye devam ederken, optimizasyon çalışmasının haziran sonunda tamamlanması bekleniyor.

aa-20240531-34737307-34737306-malezya-havalimanlari-ile-ic-holding-arasindaki-stratejik-isbirligi-sona-erdi.jpg

Kaynak:AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum