Kağızman Bahçelerinden Ağrı Sofralarına Uzanan Doğallık

Kağızman Bahçelerinden Ağrı Sofralarına Uzanan Doğallık
Kars’ın Kağızman ilçesinde yaşayan Nusret Aras, bahçesinde özenle topladığı ve kuruttuğu kayısıların kilosunu Ağrı’da açtığı tezgâhta 50 TL’ye satıyor.

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Nusret Aras, kayısılarının tamamen doğal yöntemlerle ve hiçbir katkı maddesi kullanmadan kuruttuğunu söyledi. Kağızman’ın verimli topraklarında yetişen bu kayısıların güneşin altında doğal yollarla kurutulduğunu ve böylece tüm lezzetini ve besin değerlerini koruduğunu dile getiren Nusret Amca, “Bu kayısılar, bahçemizin doğal lezzetini taşıyor. Herkesin bu doğal tatla buluşmasını istiyorum” dedi.

whatsapp-image-2024-09-04-at-01-58-46-2.jpeg

Sıcak tavrı ve doğal ürünleri sayesinde halkın yoğun ilgisiyle karşılaştığını da söyleyen Nusret Aras, “Kurutulmuş kayısılar, özellikle sağlıklı beslenmeye önem verenler tarafından tercih ediliyor. Ağrı halkının ilgisinden son derece memnun ve bu ilgiyi karşılıksız bırakmıyorum. Müşterilerine sadece kayısı satmakla kalmıyor, aynı zamanda onlarla samimi bir bağ da kuruyorum. Kayısıları büyük bir özenle topluyor ve kurutuyorum. Kilosunu da 50 TL’den sattığım bu doğal ürün, hem uygun fiyatı hem de yüksek kalitesiyle dikkat çekiyor. Her kayısıda emeğim var, bu emeği halkımızla paylaşmak benim için büyük bir mutluluk” şeklinde konuştu.

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.