Kızılay’dan Atabindi İlkokulu'na Renkli Dokunuş

Kızılay’dan Atabindi İlkokulu'na Renkli Dokunuş
Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, Tutak ilçesine bağlı Atabindi İlkokulu'nda gönüllülerle birlikte duvar boyama etkinliği yaptıklarını belirterek, “Duvarlara biraz renk, sevgi ve mutluluk bulaştırdık" dedi.

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, Tutak ilçesine bağlı Atabindi İlkokulu'nda gönüllülerle birlikte duvar boyama etkinliği yaptıklarını belirterek, “Duvarlara biraz renk, sevgi ve mutluluk bulaştırdık. Pazartesi günü okula gelecek çocuklar için harika bir sürpriz olacak” dedi.

Kızılay gönüllüleri, Atabindi İlkokulu’nun duvarlarını rengarenk motiflerle süsleyerek okula yeni bir hava kattı. Duvarlara çizilen eğlenceli figürler ve canlı renklerle çocukların hayal gücüne hitap eden bir ortam oluşturuldu. Bu etkinlik, hem okulda okuyan çocuklar hem de veliler için büyük bir heyecan kaynağı oldu.

ata1.jpg

Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, çocukların okula döndüklerinde karşılaşacakları sürprizle mutlu olacaklarını belirtti. Tatlı, “Gönüllülerimiz ile birlikte duvarları boyayarak çocuklara küçük ama anlamlı bir hediye hazırladık. Onların yüzlerinde oluşturacağımız bir gülümseme, bizim için en büyük motivasyon kaynağıdır” diye konuştu.

Kızılay’ın gerçekleştirdiği bu tür gönüllü etkinliklerle toplumda dayanışma ruhunu güçlendirdiğini vurgulayan Tatlı, çocuklar üzerinde de olumlu etkiler bıraktığını söyledi. Gönüllülerin sadece ihtiyaç anında değil, günlük hayatta da toplumun farklı kesimlerine katkı sağladığını vurgulayan Tatlı, gelecekte de benzer etkinliklerle çocukların yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

ata2.jpg

Kaynak:Demet Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.