Kızılay’dan Kırtasiye Desteği

Kızılay’dan Kırtasiye Desteği
Türk Kızılay'ı, Doğubayazıt’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla köylerde ve ilçe merkezinde kırtasiye seti dağıtımı gerçekleştirdi.

Türk Kızılayı, Doğubayazıt’ta ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak amacıyla köylerde ve ilçe merkezinde kırtasiye seti dağıtımı gerçekleştirdi.

Kızılay, Doğubayazıt’ta başlattığı kırtasiye seti dağıtımı kampanyasıyla köy okulları ve ilçe merkezindeki öğrencilere ulaşmayı hedefliyor. Kalem, defter, silgi, kalemtıraş gibi temel okul malzemelerinden oluşan kırtasiye setleri, maddi durumu yeterli olmayan ailelere önemli bir destek sağlıyor. Bu yardım, eğitimde fırsat eşitliğine katkı sunarak öğrencilerin daha motive bir şekilde okula başlamalarına yardımcı oluyor.

fer1.jpeg

Karakösehaber internet sitemize açıklamalarda bulunan Kızılay Ağrı Şube Başkanı Orhan Tatlı, “Türk Kızılayı olarak sadece eğitim alanında değil, ihtiyaç sahibi tüm kesimlere yönelik yardım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyoruz. Doğubayazıt’ta gerçekleştirilen kırtasiye seti dağıtımı da Kızılay’ın bölgedeki sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olarak öne çıkıyor. Eğitim desteğinin öncelikli bir konu olduğunu beliyoruz, bundan dolayı geleceğimizin teminatı olan çocuklara yönelik bu tür yardımlarımız devam edecek” dedi.

fer6.jpeg

Kırtasiye setlerini alan öğrenciler, Kızılay’ın bu yardımı sayesinde yeni eğitim yılına eksiksiz bir şekilde başlayabilmenin mutluluğunu yaşarken, aileler de bu desteğin kendileri için ne kadar önemli olduğunu dile getirdi. Maddi yüklerinin bir nebze hafiflediğini belirten veliler, Kızılay’a minnettarlıklarını sundu.

fer8.jpeg

fer4.jpeg

fer2.jpeg

Kaynak:Çetin Baydar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.