KPSS DHBT sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

KPSS DHBT sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak?
KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) için giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağı, sınava hazırlanan adaylar tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde görev almak isteyen adaylar, başvurularını tamamladıktan sonra sınavın yapılacağı okulları öğrenmek için gözlerini ÖSYM'nin açıklamalarına çevirdi. Peki, KPSS DHBT sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? İşte 2024 KPSS DHBT sınav tarihiyle ilgili detaylar.

KPSS DHBT Sınav Giriş Yerleri Ne Zaman Açıklanacak?

2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Sınavı (DHBT) için sınav giriş belgelerinin ne zaman erişime açılacağı, sınava girecek adayların gündeminde yer alıyor. ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden açıklanacak olan sınav giriş belgelerinin, sınavdan yaklaşık 10 gün önce erişime açılması bekleniyor. Adaylar, bu belgelerle hangi okulda sınava gireceklerini öğrenebilecekler.

2024 DHBT Ne Zaman Yapılacak?

2024 KPSS DHBT, 22 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınavın sabah oturumları için saat 10.00’dan, öğleden sonra oturumları için ise saat 14.30’dan sonra adaylar sınav binalarına alınmayacak. Bu nedenle, sınav gününde belirtilen saatlerden önce sınav yerinde bulunmak büyük önem taşıyor.

Sınav giriş belgelerinin açıklanmasıyla ilgili güncel bilgilere ulaşmak için ÖSYM duyurularını takip etmeyi unutmayın.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.