Mango Kimin Malı, İsrail’i Destekliyor mu?

Mango Kimin Malı, İsrail’i Destekliyor mu?
Dünya genelinde tanınan bir moda markası olan Mango'nun İsrail ilişkisi ve sahiplik yapısı merak konusu olmaktan çıkmıyor.

Mango, İspanya merkezli çok uluslu bir moda perakendecisi olarak 1984 yılında kurulmuştur. Kadın, erkek ve çocuk giyim, ayakkabı ve aksesuar gibi geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

Mango: İsrail'i Destekliyor mu?

Mango, İsrail'in Filistin'i işgali ve insan hakları ihlallerini açıkça reddetmektedir. Şirket, İsrail'de herhangi bir üretim veya yatırım yapmamaktadır. Dolayısıyla, Mango'nun İsrail'i desteklediğine dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Mango İsrail Malı mı?

Mango, İspanya merkezli bir şirkettir ve ürünleri dünya çapında 110'dan fazla ülkede satılmaktadır. İsrail'in işgal politikalarına karşı net bir duruş sergileyen Mango'nun, İsrail malı olmadığı açıktır.

Mango Hangi Ülkenin Markası?

Mango, İspanya'nın bir markasıdır ve 1984 yılında Barselona'da kurulmuştur. Küresel pazarda geniş bir tanınırlığa sahip olan Mango, İspanyol bir moda ikonu olarak bilinmektedir.

Mango Boykot mu?

Mango, İsrail'in Filistin'i işgali ve insan hakları ihlalleri nedeniyle boykot edilen markalar arasında değildir. Şirketin İsrail'i desteklemediğine dair net kanıtlar bulunmaktadır.

Mango’nun İsrail’i Desteklemediğine Dair Kanıtlar

Mango, İsrail'i desteklemediğini gösteren birçok kanıt sunmaktadır. Şirket, İsrail'de herhangi bir üretim veya yatırım yapmamaktadır. Ayrıca, İsrail'in Filistin'i işgali ve insan hakları ihlallerini desteklemediğini açıkça belirtmiş ve İsrail karşıtı kampanyalara bağışta bulunmuştur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum