Nusret Gökçe'den Erzurum'da anlamlı ramazan hizmeti

Dünyaca ünlü iş insanı Nusret Gökçe, Erzurum'un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Mahallesi'nde yaptırdığı cami ve külliyenin önünde her gün 350 kişiye ücretsiz iftar yemeği veriyor.

Erzurum’un Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Mahallesi, her Ramazan ayında önemli bir dayanışma örneğine sahne oluyor. Ünlü iş insanı Nusret Gökçe, memleketinde yaptırdığı Fatma ve Faik Gökçe Camii ve Külliyesi önünde her gün 350 kişilik ücretsiz iftar yemeği veriyor.

Yaklaşık dört yıldır kesintisiz devam eden bu hayır hizmeti, yalnızca mahalle sakinlerini değil, çevre köylerden ve yoldan geçen misafirleri de ağırlıyor. İftar sonrası çay ikramıyla birlikte mahalle halkı bir araya geliyor, Ramazan’ın ruhuna uygun hoş sohbetler gerçekleştiriliyor.

Dayanışma ve Yardımlaşmanın Güçlü Bir Örneği

Paşalı Mahallesi’nde kurulan dev iftar çadırı, her akşam dolup taşıyor. Bu anlamlı hizmet, yalnızca bir yemek ikramı olmanın ötesinde, dayanışma ve yardımlaşmanın güçlü bir sembolü haline gelmiş durumda. Ramazan’ın birlik ve beraberlik ruhunu yaşatan bu etkinlik, bölge halkı için büyük bir değer taşıyor.

İftar sofralarına oturan vatandaşlar, bu güzel organizasyon için Nusret Gökçe’ye teşekkür ederken, onu da aralarında görmek istediklerini dile getiriyor.

Nusret Gökçe’nin Memleketine Vefa Borcu

Dünyaca ünlü iş insanı ve restoran zinciri sahibi Nusret Gökçe, köklerini unutmayarak memleketi Erzurum’da sosyal sorumluluk projelerine katkı sunmaya devam ediyor. Ailesinin ismini taşıyan cami ve külliyenin yapımını üstlenen Gökçe, Ramazan boyunca sağladığı iftar hizmetiyle de gönülleri kazanıyor.

Bölge halkı, bu hayırseverlik hareketinin diğer iş insanlarına da ilham olmasını temenni ediyor. Paşalı Mahallesi’nde Ramazan ayının sıcaklığı ve bereketi, Nusret Gökçe’nin başlattığı bu anlamlı gelenekle daha da hissediliyor.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme