Olimpiyat maçları hangi kanalda, nasıl izlenir?

Olimpiyat maçları hangi kanalda, nasıl izlenir?
Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenecek 33. Yaz Olimpiyat Oyunları, dünya çapında ünlü sporcuların madalya mücadelesi vereceği büyük bir organizasyon olacak. Peki, Olimpiyatlar hangi kanalda izlenir ve maçları nasıl izleyebilirsiniz?

2024 Paris Olimpiyat Oyunları, Türkiye'de TRT Spor, TRT Spor Yıldız, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Sporseverler, 17 gün sürecek olan bu büyük etkinliği bu kanallar aracılığıyla takip edebilirler.

Türkiye'den 102 Sporcu Yer Alacak

Türkiye, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda 54'ü kadın, 48'i erkek olmak üzere toplam 102 sporcu ile 18 farklı branşta temsil edilecek. Türk sporcular, atletizmde 16, güreşte 11, yelken, judo, boks ve yüzmede 8'er, atıcılıkta 7, tekvando ve cimnastikte 5'er, okçulukta 4, eskrim ve modern pentatlonda 2'şer, masa tenisi, badminton, bisiklet, halter ve kürekte de birer sporcu ile madalya için mücadele edecek.

Takım sporlarında Türkiye'yi yalnızca A Milli Kadın Voleybol Takımı temsil edecek. Toplam 13 oyuncu ile yarışacak olan bu takım, madalya umutlarını koruyacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.