Patnos Osmanlı Parkı'nın satışı iptal edildi

Patnos Belediyesi, yaklaşık bir buçuk ay önce icra yolu ile satışa çıkarılan belediyeye ait Osmanlı Parkı'nın satışının iptal edildiğini bildirdi

Konuya ilişkin Patnos Belediyesi’nden yapılan açıklamada: “Belediyemize ait şehrimizin can damarı olan Osmanlı Parkı 24.03.2021 tarihinde icra kanalı ile satışa çıkarılmış belediye yönetimimizin çabaları sonucu satış iptal edilmiştir.

Söz konusu Dava görüldükten sonra, sonuca bağlanmış Osmanlı Parkının 20.05.2021 tarihi İtibariyle, satışın durdurulmasına karar verilmiştir.

İlgili İcra dosyasına başvurularak, satışın durdurulması talep edilmiştir.

Şehrimizde belediyemize ait mevcut yeşil alan ve parkların korunması ve yeni park alanlarının oluşturulması icin gerekli tüm çabanın gösterileceğini kamuoyuna saygıyla bildiririz.” İfadelerine yer verildi.

Karaköse Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme