Patnos’un dokusuna uygun kaldırımlar yapılıyor

Patnos’un dokusuna uygun kaldırımlar yapılıyor
Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde yapılan çalışmalar ile ilçe şantiye alanına dönerken, hayata geçirilen projelerde ilçenin tarihi yapısı ve dokusu dikkate alınıyor.

Ağrı’nın Patnos İlçesi’nde yapılan çalışmalar ile ilçe şantiye alanına dönerken, hayata geçirilen projelerde ilçenin tarihi yapısı ve dokusu dikkate alınıyor.

Patnos Belediyesi Başkanı Abdulhalik Taşkın’ın göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı çalışmalar hız kesmeden artarak devam ediyor. İlçede köstebek yuvalarına dönen tüm yolları yeniden yapmak için çalışmalar başlatan Başkan Taşkın, girdikleri cadde ve sokaklarda kaldırımlar ve peyzaj çalışmalarını tamamlayarak ilçeye farklı bir görüntü kazandırdı.

Asfalt öncesi alt yapı çalışmalarını tamamlayan Patnos Belediyesi ekipleri, estetik taşlarla yaptıkları kaldırımları ağaçlarla süslüyorlar.

pat1.jpeg

Patnos’u değiştirmeye kararlı olduklarını belirten Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, bu konuda ciddi çalışmalar başlattıklarını söyledi. Karaköse Haber’e değerlendirmelerde bulunan Başkan Taşkın “Tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Halkımız kış gelmeden acil sorunlarını çözmek ve ilçemizi yaşanabilir güzel bir hale getirmek için ilk yılımızda yoğun bir çalışma başlattık. Şuanda ilçemizin her köşesinde ekiplerimiz çalışıyor. İnşallah kısa zamanda Patnos’u farklı bir görünüme kavuşturacağız” dedi.

pat2.jpeg

YEŞİL VE TEMİZ PATNOS OLACAK

Yaptıkları yollar ve kaldırımlarla temiz bir Patnos için ilk adımı attıklarını dile getiren Patnos Belediye Başkanı Abdulhalik Taşkın, fidanların dikilmesi ile ilçenin yeşil bir görünüme kavuştuğunu söyledi. İlerleyen zamanlarda İlçenin yeşil ve temiz bir görünüme kavuşacağını belirten Başkan Taşkın “Patnos için çok güzel hayallerimiz ve projelerimiz var. İnşallah bunları hayata geçirmek için büyük çaba harcıyoruz. Şimdiden önümüzdeki yılın plan ve projelerini hazırlıyoruz. Görev süremiz boyunca ilçemiz çok farklı bir görünüme kavuşacak inşallah” şeklinde konuştu.

pat.jpeg

Kaynak:Yasemin Salman

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.