Polis haftasında AK Parti Taşlıçay'dan ilçe emniyet müdürlüğüne ziyaret
Ağrı'nın Taşlıçay ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı'nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanlığı tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi.
Ağrı’nın Taşlıçay ilçesinde, Türk Polis Teşkilatı’nın 180. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanlığı tarafından anlamlı bir ziyaret gerçekleştirildi. AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Ümit Deniz öncülüğünde, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları temsilcileri, Taşlıçay İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek görev başındaki polislerin Polis Haftası’nı kutladı.
Ziyarete, AK Parti Taşlıçay Kadın Kolları Başkanı Gamze Demir, Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Samancı, ilçe teşkilat üyeleri ve partililer de katılım sağladı.
Ziyaret kapsamında İlçe Emniyet Müdürü ve emniyet personeli ile bir araya gelen AK Parti Taşlıçay İlçe Başkanı Ümit Deniz, emniyet teşkilatının toplum huzurunun teminatı olduğunu vurgulayarak şu açıklamalarda bulundu:
“Polis Teşkilatımız, milletimizin güvenliği için gece gündüz demeden büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Toplumun huzuru, güvenliği ve düzeni için mücadele eden polislerimizin Polis Haftası’nı yürekten kutluyorum. Bu anlamlı hafta vesilesiyle teşkilatımızın ne kadar önemli bir görevi yerine getirdiğini bir kez daha hatırlamak gerekir. Bizler her zaman onların yanındayız.”
Deniz ayrıca, şehit polisleri rahmetle, gazileri ise minnetle andıklarını belirtti.
Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin iletildiği, samimi bir atmosferde gerçekleşti. AK Parti heyeti, polislerin haftasını kutlayarak çiçek ve çeşitli ikramlarda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri de ziyaretten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, teşekkürlerini iletti.
Bakmadan Geçme





