Ağrı
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
-3°
Karaköse Haber | Ağrı | Saray'da At Turları İlgi Odağı Oldu

Saray'da At Turları İlgi Odağı Oldu

Tarihi dokusuyla her yıl binlerce turisti ağırlayan İshak Paşa Sarayı, yeni bir etkinlikle ziyaretçilerini ağırlıyor. Sarayın çevresinde düzenlenen at turları, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

Tarihi dokusuyla her yıl binlerce turisti ağırlayan İshak Paşa Sarayı, yeni bir etkinlikle ziyaretçilerini ağırlıyor. Sarayın çevresinde düzenlenen at turları, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

MUHABİR: Canan Söğüt

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde yer alan ve tarihi dokusuyla her yıl binlerce turisti ağırlayan İshak Paşa Sarayı, yeni bir etkinlikle ziyaretçilerini ağırlıyor. Sarayın çevresinde düzenlenen at turları, hem yerli hem de yabancı turistlerin büyük ilgisini çekiyor.

İshak Paşa Sarayı ve Ahmed-i Hani Türbesi arasındaki geniş alanda düzenlenen at turları, turistlerin yoğun ilgisiyle karşılanıyor. Bölgenin doğal güzelliklerini at üzerinde keşfetmek, ziyaretçilere farklı bir deneyim yaşatıyor.

Ziyaretçilerden Ayşe Keskin, İshak Paşa Sarayı'nın büyüleyici atmosferinde ata binmenin unutulmaz bir deneyim olduğunu belirterek, “Doğubayazıt'ın doğal güzelliklerini at sırtında keşfetmek, bu tarihi mekana ayrı bir anlam kattı" dedi.

İshak Paşa Sarayı'nın çevresinde düzenlenen at turlarının bölge turizmine yeni bir soluk getirdiğini de ifade eden Keskin, “Hem halk hem de turizmciler bu yeni etkinlikten oldukça memnun. Yerel rehberler ve işletmeciler, at turlarının artan popülaritesinin, bölgedeki ekonomik hareketliliği canlandırdığına dikkat çekiyorlar” diye konuştu. At turlarının sadece yerli turistlerin değil, aynı zamanda yabancı turistlerin de ilgisini çektiğini belirten Ömer Atak, “Özellikle yaz aylarında yoğun ilgi gören bu turlar, birçok ülkeden gelen turistleri İshak Paşa Sarayı'nın çevresine çekiyor. Turistler, at sırtında doğal güzellikleri keşfederken, bölgenin kültürel mirasını da yakından tanıma fırsatı buluyorlar” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...