10 Bin TL ve Üzeri Maaş Alan Emeklilere Müjde: 9.200 TL 3 İş Günü İçinde Hesaplara Yatacak!

Emekliler için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Emeklilere Müjdeli Haber: Tek Seferlik 9.200 TL Ödül

Emekliler için sevindirici haberler gelmeye devam ediyor. Yeni duyuruya göre, aylık 10 bin TL ve üzerinde emekli maaşı alanlara, QNB Finansbank tarafından 9.200 TL'lik tek seferlik bir emeklilik ödülü verilecek. Bu ödülle ilgili detaylar, emeklilerin merak ettiği konular arasında yer alıyor. Bankanın resmi açıklamasına göre, bu özel promosyon, belirli şartları yerine getiren tüm emekli müşterilere sunulacak.

Nakit Promosyon ve Emeklilik Ödülü Fırsatları

QNB Finansbank'ın emekli maaşı taşıma kampanyasına katılan emeklilere, cep telefonlarından dijital onay vererek, şubeye gitmeksizin maaşlarını bankaya taşımaları halinde 8 bin TL'ye kadar nakit promosyon sunuluyor. Ayrıca, CardFinans Emekli kredi kartı için yapılan ek 1.200 TL indirimle birlikte, toplamda 9.200 TL'ye varan bir emeklilik ödülü sağlanıyor.

Promosyon Miktarları ve Ödeme Planı

Bankanın belirlediği promosyon miktarları, emeklilerin aylık maaş tutarlarına göre değişiklik gösteriyor. Ortalama aylık maaş tutarına göre belirlenen promosyon miktarları şu şekilde sıralanıyor:

  • 0-3.499 TL arası maaş alanlar için 4.800 TL promosyon,
  • 3.500-7.499 TL arası maaş alanlar için 5.600 TL promosyon,
  • 7.500-9.999 TL arası maaş alanlar için 7.200 TL promosyon,
  • 10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için 8.000 TL promosyon.

Ödemeler, başvuruların onaylanmasının ardından 3 iş günü içinde gerçekleştirilecek. Emekli maaşını bankaya taşıyarak 3 yıl süreyle bu bankadan maaş almayı taahhüt eden emekliler, belirlenen promosyon ödemelerinden faydalanabilecek. Özellikle 10 bin TL ve üzeri maaş alan emekliler için sunulan 8 bin TL'den başlayan promosyon ödemeleri, ekonomik destek olarak ön plana çıkıyor. (Haber Merkezi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Ekonomi Haberleri